03 Haziran 2024, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • şu an dhminde işletme birimleri karar alıp birçok meydanda pist kapatıp organize olarak hava trafiğini engelliyor, dalamana inemeyip antalyaya divert edenler var, acaba dhmi buna bir açıklama yapar mı, pistte 1 taşı almayıp süpürge aracı çağırıp saatlerce pist temizliği yapan aproncular mevcut, kendileri bilir, işlerini yapmazlarsa yerlerine alınabilecek insan çok dışarıda
  • Trol'ün en kabiliyetsizi yarışmasında birinciliğiniz garanti.
  • yahu kardeşim ahmet bolata laf edip durmayn.zengindenalıp fakire verdi adam...daha neyi savunuyor-neyi koruyorsunuz??? İştirakler ve özellikle TGS Ahmet Babanın yanında....Böyle biline.
  • Biz senden razıyız sen Bolat . Tgs bagaj hizmetleri cemaat sistemi geldikten sonra kimse bizi sorgulamadı . Harekat ta tanışmış olduğumuz minibüsçü iso sayesinde işçi memur farketmeden biat edenler hep yönetici olduk . İngilizce değil önemli öncelik biat etmekte . Senelerdir sağ olsun varsolsun Tk . Haram düzenimize devam ediyoruz . Bizden olmayanlar çalışır biz yönetici oluruz ve dışarda aramayacağımız itibar ve maaşları alırız .
  • Bende diyiyorum ki neden? Siyasal İslamcılar Bediüzzamanı sevmiyorlar? Adam bu hakikati söylemiş;“Siyasetçi, ekserce tam müttaki dindar olamaz. Tam ve hakiki dindar, müttakî olanlar, siyasetçi olmazlar” .Bu hakikiati bilib söyleyeni tabiki Siyasal İslamcılar sevmez. Bunlar bunların hakikatını ! Bilen söyleyen ve kendilerine biat edeni sever. Ama bir yerde sayıları doygunluğu geçtimi ozaman kork, çünkü o zaman itibariyle ensesebaşlarlar.
  • Yazılarınız içinde koyduğunuz resimlerde ne zaman Ahmet beyi Prof. Cübbesi ile bir fakültenin kapısında görsem yazıyı heyecanla okuyorum. Bakıyorum ki, beklediğimiz konu yine yazıda mevcut değil. Doğrusunu isterseniz araştırmacı haberciliği tam yapamıyorsunuz. Bu adamın o okulda öğretim üyeliği yaptığını ve karşılığında ödeme aldığını okulun her ay sigortaya verdikleri bildirgelerden görebilirsiniz. Her ne kadar kurumun tüm vesaikine el konulmuş ise de bu bildirgelerin bir nüshasının sigorta kayıtlarında durduğunu zannederim. Malum tüm bilgiler elektronik düzende saklanıyor. Tabii ki hocamız kalbi bağlılığından ötürü bu hizmeti meccanen, hayrına yapmamış ise.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Engelliyim 19yaşımda uçak teknisyeni olarak başladım Thy son yıllarda hastalandım eskisi gibi çalışamadım Hor gördü istemedi 16 yıl çalıştığım bölüme yeni şef Ayhan uçarcan gönderdi anlayışlıydılar yeni bölümde sağolsunlar ama birkaç ay sonra Mikail Akbulut müdür oldu 2016 mart kim doldurduysa uğraştı Hastayken maaşımı düşürdü insan kaynaklarına gönderdi 2yıl mobing gördüm başka bölümde başkan olsana Tüm gücüyle insan kaynaklarına yazmış suçlamış baskı yapmış atıldım 2yıl sonra size geldim yeni yönetim kurulu başkanı oldunuz makamınıza geldim durumumu anlattım Tamam yardımcı olucam dediniz Sağolun ümitle bekledim ama 2yıl oldu işe dönemedim babam alzeymer 4.evre kanser Sgk maaşımı kesti 5yıldır işsizim Zordayım duymuyorsunuz
  • Şayet Havacılık kamu oyundan THY nin bu hukuksuz iş fesihilerine yeteri kadar tepki gelmiş olsa, 211 e yapılana benzer ( fesih gerekçesi açıklanmaması ve savunma alınmaması) bir usul hukuksuzluğu ile kimse atılamazdı. Bu zihniyetteki muhteremler önce bir hukuksuzluğa imza atarlar baktılarki tepki yok, bu hukuksuzluğu arttırarak devam ettirirler. Bizlerin yapması gereken tek şey hukuk kuralları dahilinde gerekli tepkiyi koymak. 2017 de söylediğimiz gibi “” SUSMA SUSTUKÇA SIRA SİZE GELECEK” . Haksız usul ile iş akdi fesih olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.
  • Airporthaber ile THY birbirine girmiş olan bize oldu. İsten atildik istenn. Hak savunmayin. Sebep olduğunz sey çok buyuk. Niye sarmissiniz su sirkete. tr de dünyada tek bu şekilde yönetilen sirket thy mi. Yapici olmamissiniz. Simdi okuyorum tum yazismalari. Bu site sebep oldu.

THY’ na Gelmiş Geçmiş En Baba / En İyi YK Başkanı: PROF. DR. BOL-AT



THY’ DE ŞU AN İÇİN İKRAMİYE YOK: Prof. Dr. BOL-AT 2024 yılı için belirlenen ikramiyelerin, sene sonundaki performans verilerine göre belirleneceğini ve şu an için herhangi bir ikramiye ödemesi yapılmayacağını açıkladı. Ben şaşırmadım. Bu ödemeyi bekleyenler tabii ki vardı. Onlar için de üzgünüm. Eski tarihli yazılarımı bayağı taradım. 2022ve 2023 senelerinde yapılan bir ikramiye ödemelerinden önce ne demişti Prof. Dr. BOL-AT bugünden alınan sonuçlara bakınca sene sonundaki tabloyu tahmin edebilmek zor değil. Bu nedenle sene sonu karına mahsuben ödeme yapabiliriz vb. benzeri sözler söylemiş ve kendisine yakışan İleri görüşlü bir düşünce sergileyerek bunu ifade etmişti. Çalışanlar çok mutlu olmuştu tabii ki. Yorumlarında kendisine “baba” diye hitap edenler ve “THY’ ye gelmiş geçmiş en iyi YK Başkanı” derecelendirmesini bile yapanlar olmuştu.

Ancak bozguncu yapıdaki Çetin Özbey temenni ederim ki, 2024 yılında da böyle bir tahmine dayalı bir ödeme yaparlar diye bir söz sıkıştırmıştı satırların arasına. Bunu takiben dört rakam ve iki kelimelik ifadesine yer açmıştı satırlarında. “2024’de seçim yok ki?” Ben de sanki büyük bir tahminde bulunmuşum gibi bunu söylüyorum. Eminim ki o zaman bu ikramiyeyi alanların içinde olan çok kimse de düşünmüştür benim aklıma geleni.



Ama Prof. Dr. BOL-AT yaptığı bu uygulamanın çalışanlarda bir sonraki sene / seneler için de beklenti yaratacağını düşünememiş miydi? Koskoca Prof. Dr BOL-AT’ın bunu düşünememesi mümkün olabilir mi? Tabii ki olmaz. Ama bu tür konulara politikacıların / siyasilerin konulara yaklaşımları ve bakış açıları tabii ki bizlerden farklı. Hedefte seçim olduğuna göre uygulamanın sonraki etkilerini dikkate almadan ve de değerlendirmeden bu tarz bir davranış sergilemesi normal.

PROF. DR. BOL-AT’ politikacı / siyasi dememi yadırgamayacağınıza eminim. Personele seslenişinde siyasi parti sloganı kullanan ve söylemini o sloganla bitiren, çalışanlara uyguladığı ayırımcılığı ve istihdamla ilgili tüm konuları siyasi görüşü paralelinde dizayn eden bir yönetici (?) için başka nasıl bir yakıştırma yapılabilir

Siyaset Oltasına Yakalanmadan

Sayın Hüseyin KARA nın “Siyaset oltasına yakalanmadan “yazısından esinlenme ötesinde faydalanarak şekillendiğim satırları sizlere aşağıda paylaşıyorum. İstedim ki nakledeceğim görüşler bana ait olmasın. Görüşlere katılır mısınız bilemem. Bizim tanıdıklarımız (?) ise yakalanma ötesi kendilerini siyasetin esiri haline gelmiş şahıslardır.

Muhalefet iktidar olmaya çalışır, iktidarsa muhalefeti saf dışı etmeye. Uzayıp giden, yumuşaklıktan sürekli uzaklaşılan kısır bir döngü… Böyle olunca, siyaset / siyasiler içinde objektiflik denen gerçekçi bir duruş asla olamaz.

Yaşadığı dönemin önde gelen İslami düşünürlerinde biri olan Bediüzzaman “Siyasetçi, ekserce tam müttaki dindar olamaz. Tam ve hakiki dindar, müttakî olanlar, siyasetçi olmazlar” diye çok önemli psikolojik içerikli sonucu özetler. Çünkü siyaseti amaç edinenlerde birinci öncelikte olması gereken din ya da hakikat, en azından ikinci dereceye inmiştir” demiştir.

“Peki Müttaki ne demek? Müttaki kelimesinin anlamı nedir? Müttaki yaşamını yüce dinimiz İslam'ın gerektirdiği şekilde yaşayan, günah işlemekten uzak duran kişiler için kullanılan bir terimdir.”

Elbette herkesin dört yılda bir kez siyasî bir tercihi olmalıdır. Ama bu tercih orada kalmalı, hayatın diğer safhalarına

asla taşınmamalıdır. Hayata başka gözlüklerle bakmak bağnazlığın da barbarlığın ve hatta canavarlığın da ilacıdır. Sürekli siyaset gözlüğünü takan insan bir anlamda kördür; hakikatleri olduğu gibi görebilme imkanlarının da olmadığı bu türlerin hareket ve davranışlarından görülmektedir.

Siyasette kör bir taraftar olmak kişiyi bir anlamda hastalık seviyesinde takım tutmaya hatta sonuçta kendilerinden olmayan insanların hak ve hukukunu hiçbir konuda dikkate almamaya kadar taşıdığı yaşanmışlardan görülmektedir.  Şunu da vurgulamak gerekir ki, bu türü benliğinden ve bazen de insanlıktan uzaklaştıran husus tüm varlığı ile özdeşleşmiş olduğu siyasettir. Zira bu türler artık gördükleri her şeye siyaset gözlüğü ile bakma alışkanlığında olup, tüm değerlendirmelerini de buna göre yapacaktır.  Siyasetle özdeşleşmek denince bu fiil tüm dikkatini buna vermeyi gerektirir ki buda diğer insanları ve çevreyi bu ölçüyle, siyasi bakış açısı ile değerlendirme sonucuna götürür. Karşısındaki insan / insanlar hangi fikir ve görüşte olursa olsun, kendi siyasi inanışında   değilse onlar hakkında her konudaki kanaati olumsuzdur.   Bizden / bizden değil, dolayısı ile iyi ve kötü kavramları düşünce dünyasını kesin çizgilerle bölmüştür. Kendi siyasî fikrine göre her şey ya siyahtır ya beyaz, yani ya iyidir ya kötü. Onun dünyasında iyinin ve kötünün başka tonu yoktur. İnsanlarla ilgili her türlü uygulamayı yalnız bizden / bizden değil ayırımcılığının üzerine bina ederler

ÇİRKİN SUÇLAMA. 5.KOL FAALİYETİ BY PROF. DR. BOL-AT

Evet, eğer işten çıkarttığınız çalışanın iş akdinin neden feshedildiğine, kanuni zorunluluğa rağmen, konu ile ilgili mevzuata uygun olmayan bir şekilde yapmakta ısrarcı olduğunuz fesih bildiriminde yer vermezseniz, bu durumu daha çok yaşayacaksınız demektir. Hoş Fetöcü diye ilan ettiğiniz 211-2 çalışan için hukukçularınız mahkemeye verdiği yazılı savunmada iş akitleri feshedilen grup içinde Fetöcü bulunmamaktadır diyebildiklerine göre (?) Bunu düşünenler de mutlak vardır/ olacaktır(?

Bu durumda olan her çalışan durumunu ve nedenini sorgular. Kurum içinde yetkili herkese, başvurur ve cevap alamaz ise bir tek çaresi kalır. Şirketin tepesindeki zat ile görüşmek. Bu arada eğer üst yönetici bu tür sıkıntılardan mustarip olan çalışanla/ çalışanlarla görüşmemekte ısrar ederse, çalışan yaşadığı gerginliğin etkisi altında normal şartlarda mantığının kabul etmediği davranışlar sergilemekte tereddüt etmeyebilir. Kurumdaki pozisyonunu

düşünmeden belirli ayrıcalıkları (paydaşlık vb.) olan insanların da bulunduğu toplantılarda yapılan faydasız konuşmalar, yetkililerle herkesin duyacağı şekilde münakaşa etme vb.  Dolayısı ile 24 Mayıs THY Genel Kurulunda benzeri bir konu ile ilgili olarak tarafların vuku bulan sıkıntıyı yaşamaları kaçınılmaz olur.  Evet, bu tür davranışlar problemi halletmez ancak çözümünü daha da zorlaştırır. Mağdur durumda bulunan şahıs günün şartlarını yeniden değerlendirip sorunun halledilmesi için gerekli ve geçerli olan alt yapıyı temin etse bile (?) sorunun çözüme ulaşması   insanlara ve ailelerine çok zor durumlar yaşatacak kadar uzayacaktır. Hata o insanda değil, insanlık dışı şartları hazırlayıp kişinin bu psikolojik yıkıma düşmesini sağlayan, insan ayırımcılığı konusunda uzmanlaşmış olan yöneticilerdedir. Maalesef ahlakı şüpheli bir yöneticinin maksatlı suçlamaları bile dürüst bir çalışanın itibarını lekeleyebiliyor. Ve de suçsuz çalışanların çoğunu, kendi işledikleri suçlardan bihaber görünmeyi beceren yöneticiler yargılıyor ve cezalandırıyor.

Evet, çoğumuz biliriz ki: YÖNETİCİLERİN SIKINTILARININ YARISI, CESARET GÖSTERİP DOĞRUYU

SÖYLEYEMEMELERİNDEN KAYNAKLANIR.  Bu husus tüm benzeri yaşanmışlarda ön plana çıkar. Bizlerde iş hayatımızda bunu ve benzerini yaşamış veya bu tür hususlara şahit olmuşuzdur.



GELELİM TÜRK HAVA YOLLARININ GENEL KURUL TOPLANTISINA

Prof. Dr. BOL-AT’ın yukarıdaki görselde değerlendirmenizse sunduğum “Çirkin Suçlaması” bana şunu anlattı. Fark ettim ki; İnsan başkalarını kendisine müdahale edilmeyen, sözünün kesilmediği bir ortamda rahatça yermeye koyulunca, omuzlarını çökerten hatalarından, hak ve hukuka aykırı davranışlarından, bir adım öte bu tür davranışlarından kaynaklanan suçlarından kendini kolayca arınmış hissediyor.

İnsan hem Genel Kurulu yapılan şirketin Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı, hem de Genel Kurul toplantısının Divan Başkanı olunca üstelik toplantı başlamadan günlerce önce şirketin en büyük hissedarının bağlı olduğu Cumhurbaşkanlığı makamından güven oyu almış olduğunu 49,12% hisse sahibinden öğrenen bir tepe yönetici olarak, iyice rahatlayıp toplantıda bugüne kadar söz verdiği yöneticilerin ağzını açmalarına (?) müsaade etmeden             ( yalnız birinin  teknik bir konuda konuşabilir kılmasını takiben)  bülbül misali şakımasını normal karşılayan çok kişi vardır sistem içinde.

Her ne ise ANONİM ŞİRKETLERİN GENEL KURUL TOPLANTILARININ USUL VE ESASLARI İLE BU TOPLANTILARDA BULUNACAK BAKANLIK TEMSİLCİLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK ‘de açık seçik yer almamasına rağmen Toplantıda Yönetime sual yönelten katılımcıların sorularının / özetinin tutanakta yer almamasını şaşırtıcı bulduğumuzu ifade etmeliyim. Her ne kadar tutanakta suallerin kanuni süre içinde yazılı olarak cevaplanacağı hususu yer almakta ise de Genel Kurul toplantısına iştirak eden hissedar veya hissedar temsilcileri, toplantı gündeminde yer alan dilek ve temenniler ile ilgili kısmında konularını ve bu hususlar hakkındaki görüşlerini ifade edebilecekleri kabulü zorunlu olan bir gerçektir. Ve de genel kurul toplantı tutanağında bu bölümde yer alan soruların / özetlerinin ve soruyu yönelten kişinin isim ve soyadının yer alması kaçınılmazdır. Dolayısı ile THY’ nin yazılı olarak verdiği cevaplarda. Özellikle istihdamla ilgili konularda yöneltilen sualleri “İlgili husus Ortaklığımız İnsan Kaynakları Politikası ile alakalı olduğundan Genel Kurul gündemiyle bir ilişiği bulunmamaktadır veya yönetimin toplu iş sözleşmesi maddesi olmasına rağmen ödemediği Pazar mesaisi konularında verdiği “ilgili hususun Genel Kurul gündemiyle bir ilişiği bulunmamaktadır.” Şeklindeki cevapları baştan savmadır. Soruların eksik olup olmadığı nasıl tespit edilecektir.?

Ayrıca TÜRK HAVA YOLLARI A.O. 25.07.2023 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA YÖNELTİLEN SORU VE CEVAPLAR yazısında cevaplanma tarihi bulunmamakta olup, kanuni sürenin ne kadar olduğunu kestirebilmek de mümkün değil.

Bu durumda gündeme 13 ncü madde “dilek ve temenniler” neden konulmuştur.? Lütfen ekteki linki tetkik ediniz. (https://www.erdem-erdem.av.tr/bilgi-bankasi/anonim-sirketlerde-pay-sahiplerinin-bilgi-almahakki) genel kurul toplantılarına iştirak eden hissedarların hakları ile ilgili merak edilen birçok husus yer almaktadır.

PROF. Dr. BOL-AT’ ın Yapısına Uygun Bir Tarz ile Yapılan Genel Kurul Toplantısı

1. Toplantı gündemi Prof. Dr. BOL-AT tarafınca hazırlanmıştır.  (İsterseniz THY’ de diyebilirsiniz) hazırlanıyor. Prof. Dr. BOL-AT dahil bir Allah’ ın kulu gündeme 13. maddenin neden konulduğunu ne işe yaradığını bir açıklasa ne iyi olur.

2. Türk Hava Yollarının en büyük hissedarı (49,12% ile) Türkiye Varlık Fonu’dur. Halka açık A grubu hisselerin toplamı ise 50.88 %’olmasına rağmen THY kamu kuruluşu statüsü görünümündedir (?) ve de bu şekilde yönetilmektedir.

3. Türk Hava Yolları Yönetim ve İcra Kurulunun Başkanının Genel Kurul Divan heyeti Başkanlığına önerilmesi etiğe uygun bir davranış değildir. THY Genel Kurullarında Divan Heyeti Başkanı dahil her türlü konu Türkiye Varlık Fonu tarafından önerilmekte ve Türkiye Varlık Fonu temsilcisinin oyu ile kabul edilmektedir.

4. Bu tür durumların istismar edilmesi konusunda büyük usta olduğunu kabul etme durumunda olduğumuz Prof. Dr. BOL-AT’ ın durumdan istifade ederek Genel Kurul toplantılarını da diğer bazı konularda da olduğu üzere şirazesinden çıkartmasını (YAPTIĞI ÇİRKİN SUÇLAMA İLE) hayret ve ibretle izlemekten başka yapılacak bir şey olmadığı açıktır.

5. Şu anda Türk Hava Yollarının Genel Kurul toplantıları yalnız kanun hükmünü yerine getirmek için yapılmaktadır. Ve de bu toplantılardan THY lehine tatmin edici bir sonuç beklemek doğru bir yaklaşım olmayacaktır.

6. Prof. Dr. BOL-AT ‘ın yönetim şekli ve tarzı bellidir. Yukarıda sıralanan uygulama tarzı da kendilerine uygundur.

THY’ na Gelmiş Geçmiş En Baba / En İyi YK Başkanı: PROF. DR. BOL-AT

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

diğerleri ~ 24 gün önce
şu an dhminde işletme birimleri karar alıp birçok meydanda pist kapatıp organize olarak hava trafiğini engelliyor, dalamana inemeyip antalyaya divert edenler var, acaba dhmi buna bir açıklama yapar mı, pistte 1 taşı almayıp süpürge aracı çağırıp saatlerce pist temizliği yapan aproncular mevcut, kendileri bilir, işlerini yapmazlarsa yerlerine alınabilecek insan çok dışarıda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bolatalffyok'a ~ 24 gün önce
Trol'ün en kabiliyetsizi yarışmasında birinciliğiniz garanti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bolatalafyok ~ 27 gün önce
yahu kardeşim ahmet bolata laf edip durmayn.zengindenalıp fakire verdi adam...daha neyi savunuyor-neyi koruyorsunuz??? İştirakler ve özellikle TGS Ahmet Babanın yanında....Böyle biline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X y z . ~ 27 gün önce
Sen kimsin hangi sıfatla Tgs yada taşeronlar bol-at in yanında diyebiliyorsun ki vasfin ne kardeşim senin ?
haydar canım ~ 27 gün önce
zenginden alıp fakire verirsen, fakiri şımartır tepene çıkartır ve nankörleştirirsin. fakir hep fakir kalmalı. he illa ki verecekse gitsin kendi şirketinin bütçesinden versin. tgs kendi personeline versin doco da kendi personeline versin diğerleri de. kimsenin gıkı çıkmaz. ama sen kendi şirketinin çalışanlarının hakkını alakasız taşeron şirketlerinin fakirlerine bölersen BOL-AT derler adama. hemde ilk önce o koruduğun kolladığın fakirler yerler seni….
Benden alıp sana verdi ~ 27 gün önce
Ben THY AO çalışanıyım.Zengin dediğin biz oluyoruz..Çünkü bizim çalışıp kazandığımız paydan alıp başka şirket çalışanlarına verdi.(tgs,doco vs) Şunu yaz koçum hayatının ortasına.Benim hakkımdan kime ne gittiyse haram zıkkım olsun
Aynen ~ 25 gün önce
Tk nın maaşı ile kızının maaşını karşılaştıran bir zihniyet Tk maaşları neden düştü o geldiğinden beri köstebek misali bizden aldı. Aynı işi yapmadığımız halde Tss liler iyice abad oldu ne demek onlara da özel sağlık yapılması, hakkım zehir zıkkım olsun, biz çalışalım onlar lay lay lom
Yalaka ~ 22 gün önce
Sen yalakasın, boynuna da dolarsın, koynuna da alırsın, daha neler neler yaparsın. Onur, gurur ve hak et diyorum
Oğuz Han Ci ~ 28 gün önce
Biz senden razıyız sen Bolat . Tgs bagaj hizmetleri cemaat sistemi geldikten sonra kimse bizi sorgulamadı . Harekat ta tanışmış olduğumuz minibüsçü iso sayesinde işçi memur farketmeden biat edenler hep yönetici olduk . İngilizce değil önemli öncelik biat etmekte . Senelerdir sağ olsun varsolsun Tk . Haram düzenimize devam ediyoruz . Bizden olmayanlar çalışır biz yönetici oluruz ve dışarda aramayacağımız itibar ve maaşları alırız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğuz han a cvp ~ 28 gün önce
Çalışan emekçi insanların hakkını yemek nasıl bir duygu . İnsanların en güzel senelerini çalıyorsunuz. Sadece sorumlu memur , sorumlu işçi olabiliyorlar . Siz işçilikten uçup şef müdür oluyorsunuz . Aldığınız ahlar da bogulun .. sizi ve sizi Yücel tenlerde hesap verecek . Yanacaksınızzzz
Wqw ~ 27 gün önce
İyi ironi
Bende Diyiyorum ki neden? ~ 28 gün önce
Bende diyiyorum ki neden? Siyasal İslamcılar Bediüzzamanı sevmiyorlar? Adam bu hakikati söylemiş;“Siyasetçi, ekserce tam müttaki dindar olamaz. Tam ve hakiki dindar, müttakî olanlar, siyasetçi olmazlar” .Bu hakikiati bilib söyleyeni tabiki Siyasal İslamcılar sevmez. Bunlar bunların hakikatını ! Bilen söyleyen ve kendilerine biat edeni sever. Ama bir yerde sayıları doygunluğu geçtimi ozaman kork, çünkü o zaman itibariyle ensesebaşlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bediüahmak ~ 24 gün önce
Bro o sanrılar gören şizofreni hastasından alıntı yapmadan da müslüman, müslüman olmadan da ahlaki olabilirsin
Çetin Bey, ~ 28 gün önce
Yazılarınız içinde koyduğunuz resimlerde ne zaman Ahmet beyi Prof. Cübbesi ile bir fakültenin kapısında görsem yazıyı heyecanla okuyorum. Bakıyorum ki, beklediğimiz konu yine yazıda mevcut değil. Doğrusunu isterseniz araştırmacı haberciliği tam yapamıyorsunuz. Bu adamın o okulda öğretim üyeliği yaptığını ve karşılığında ödeme aldığını okulun her ay sigortaya verdikleri bildirgelerden görebilirsiniz. Her ne kadar kurumun tüm vesaikine el konulmuş ise de bu bildirgelerin bir nüshasının sigorta kayıtlarında durduğunu zannederim. Malum tüm bilgiler elektronik düzende saklanıyor. Tabii ki hocamız kalbi bağlılığından ötürü bu hizmeti meccanen, hayrına yapmamış ise.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Araştırmacı Gazetecilik ~ 28 gün önce
Araştırmcı gazeteciliği Çetin Bey iyi yapıyor ama Fatih Üniversite haberini en son Ali Bey yaptığında habere mahkeme yasağı gelmişti.Çetin Beyde bence en iyisini yapıp olayı karikatürize etmiş.
ÇETİN BEY'E ~ 28 gün önce
( ÇETİN ÖZBEY) ÇEŞİTLİ DEFALAR BİLGİ SUNDUĞUM ÜZERE BEN ARAŞTIRMACI GAZETECİ FALAN DEĞİLİM. HATTA GAZETECİ BİLE SAYILMAM. THY’ DE GÖREVLİ BİRİNİN, BAŞKA BİR KURUMDA BORDROLU OLARAK ÇALIŞMASI YASAK MI DEĞİL Mİ BİLEMEM. HELE HELE BU ÇALIŞMA YK KARARI (İZNİ) İLE YAPILIYORSA. BÖYLE BİR ŞEY YAPILMIŞ İSE MUTLAK GEREKLİ İZİNLER ALINMIŞTIR. DOLAYISI İLE SİGORTA BİLDİRGELERİNDE BU KONUYA İLİŞKİN KAYIT BULUNSA BU NE İFADE EDER. ADAM PROF. VE DE BİR ÜNV’ DE DERS VERMİŞ. KALDI Kİ PROF. DR. BOL-AT BEN O OKULDA DERS VERMEDİM DEMİYOR Kİ. SESSİZ KALMAYI TERCİH EDİYOR. BU BELGE HOCAMIZIN BU ÜNV’ Yİ KURAN, YÖNLENDİREN ZİHNİYETİN GÖRÜŞÜNÜ PAYLAŞTIĞINI, O GÖRÜŞE DESTEK VERDİĞİNİ, ONLARLA BİRLİKTE HAREKET ETTİĞİNİ VB. VB. ORTAYA KOYAR MI SİZCE. BANA GÖRE HAYIR. ORTAYA KOYSA BİLE? SİZ BU KONULARLA UĞRAŞMAYIN VE İŞİNİZE BAKIN. BAKIN BİR ARKADAŞINIZ BİZİ OKUDUĞU İÇİN İŞTEN ATILDIĞINI SÖYLEMİŞ. YAYIMDA KULLANILACAK BİR KONU OLSA BUNU ZATEN BİZ PAYLAŞIRIZ OKURLARLA.
Çetin Beyciğim, ~ 28 gün önce
Bizlere anlatıldığı ve de gördüğümüz gibi siz doğru bildiğinizi açıklıkla ifade eden birisiniz. Bu Bay Bolat ile özel bir sorununuz mu var mı? Siyasi düşünce farklılığının bu kadarına neden olmaması gerekir. Her yazınızda ondan bahsediyorsunuz. İnsanların değişik düşünebileceklerini değerlendirmeniz gerekir. Bunu da açıklıkla ifade edebilir misiniz?
.ÇETİN BEYC... ~ 28 gün önce
OKURLARDAN YAZDIĞIM KONULAR İÇİN “ŞU YANLIŞ” VEYA “BU DOĞRU DEĞİL” VB. BİR DÜZELTME GELMEMESİ VEYA BU YÖNDE BİR YORUM ALMAMAM (TROLLER DIŞINDA TABİİ Kİ) ADI GEÇEN KİŞİ İLE BİR SORUNUMUN OLMADIĞININ GÖSTERGESİ SAYILMAZ MI SİZCE. NEDEN YALNIZ THY’Yİ YAZIYORUM. BEN HAYLİ YAŞLANDIM. DOLAYISI İLE HAVALİMANINA VB. GİDİP GÖZLEMLEMEDE BULUNAMIYORUM. THY’ NİN TÜM UYGULAMALARI SANAL MEDYADA BİR ŞEKİLDE YER ALIYOR. KONULAR İLE İLGİLİ OLARAK ALINAN YORUMLARLA BİRLİKTE THY YAŞANMIŞLARI İLE İLGİLİ FİKİR YÜRÜTMEK DAHA KOLAY. KALDI Kİ MEMURİYETİMİN EN UZUN DÖNEMİNİ DE THY’ DE YAŞADIM. OLAYLARI, YAŞANANLARI HER NE KADAR İFADE ETMİYORSAM DA MUKAYESE ETME İMKÂNIM DA VAR. SİYASİ GÖRÜŞ FARKLILIĞI BENİ ETKİLEMEZ. KEŞKE BU GÖRÜŞ FARKLILIĞI SÜRERKEN THY’ DE HİÇBİR SORUN OLMASA. VE BENDE BOLAT BEYİN YANINDA DURABİLSEM. LÜTFEN BOLAT BEY YK BAŞKANLIĞINA ATILDIĞI DÖNEMDE YAZDIĞIM YAZILARA BAKIN. KENDİLERİNE İSMİ İLE DEĞİL DE PROF. DR BOL-AT DİYE HİTAP ETMEMİN BİR NEDENİ VAR. VEFAT EDEN BİRİNİN ANNESİNİN GIYABINDA GENEL KURULDA VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRMEMESİDİR. BU NEDENİ DE YAZIMDA BELİRTTİM. AYIPLAYAN KİMSE OLMADI. İSTEDİĞİNİZ AÇIK İFADE İLE GÖRÜŞÜM ŞU DUR Kİ, BU YAZILARI YAZMAK BENİ MUTLU ETMİYOR. YA BU İŞİ BIRAKACAĞIM YA DA PROF. DR. BOL-AT ÖZELLİKLE IK YÖNETİMİNE BÖYLE DEVAM ETTİKÇE, BEN DE YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM.
Pilot ~ 28 gün önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engelli Ahmet Bolat beye ekmek kavgam ~ 28 gün önce
Engelliyim 19yaşımda uçak teknisyeni olarak başladım Thy son yıllarda hastalandım eskisi gibi çalışamadım Hor gördü istemedi 16 yıl çalıştığım bölüme yeni şef Ayhan uçarcan gönderdi anlayışlıydılar yeni bölümde sağolsunlar ama birkaç ay sonra Mikail Akbulut müdür oldu 2016 mart kim doldurduysa uğraştı Hastayken maaşımı düşürdü insan kaynaklarına gönderdi 2yıl mobing gördüm başka bölümde başkan olsana Tüm gücüyle insan kaynaklarına yazmış suçlamış baskı yapmış atıldım 2yıl sonra size geldim yeni yönetim kurulu başkanı oldunuz makamınıza geldim durumumu anlattım Tamam yardımcı olucam dediniz Sağolun ümitle bekledim ama 2yıl oldu işe dönemedim babam alzeymer 4.evre kanser Sgk maaşımı kesti 5yıldır işsizim Zordayım duymuyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211+2 SUSMA ~ 28 gün önce
Şayet Havacılık kamu oyundan THY nin bu hukuksuz iş fesihilerine yeteri kadar tepki gelmiş olsa, 211 e yapılana benzer ( fesih gerekçesi açıklanmaması ve savunma alınmaması) bir usul hukuksuzluğu ile kimse atılamazdı. Bu zihniyetteki muhteremler önce bir hukuksuzluğa imza atarlar baktılarki tepki yok, bu hukuksuzluğu arttırarak devam ettirirler. Bizlerin yapması gereken tek şey hukuk kuralları dahilinde gerekli tepkiyi koymak. 2017 de söylediğimiz gibi “” SUSMA SUSTUKÇA SIRA SİZE GELECEK” . Haksız usul ile iş akdi fesih olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Net ~ 28 gün önce
Airporthaber ile THY birbirine girmiş olan bize oldu. İsten atildik istenn. Hak savunmayin. Sebep olduğunz sey çok buyuk. Niye sarmissiniz su sirkete. tr de dünyada tek bu şekilde yönetilen sirket thy mi. Yapici olmamissiniz. Simdi okuyorum tum yazismalari. Bu site sebep oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibriya.. ~ 28 gün önce
Siyaset ve sabık üniversite olmasa sesi çıkamazdı sesi …bakmayın şimdiki enaniyet ve kibrine…
Pilot ~ 28 gün önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000