30 Haziran 2024, Pazar 15:48:40

Burak Akburak'tan AJet'in Rötarlı Uçuşlarına Tepki

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Türk Hava Yolları'nın (THY) iştiraki AJet'in rötarlarıyla alakalı paylaşım yaptı.
  • Thy ekiplerinin kıymeti işte! Ucuz malın ucuz yahnisi!
  • Haklısın da millet de tepki verecek, bilet almayacak ki bazı şeyler artık değişsin,düzelsin ama nerede bizde öyle bilinçli toplum? Akape ve thy yönetimi göz göre göre milletle güç zehirlenmesine bağlı olarak her konuda dalga geçiyor millet hala keyfinin,zevkinin peşinde!
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Türk Hava Yolları'nın (THY) iştiraki AJet'in rötarlarıyla alakalı paylaşım yaptı.
 
Akburak, "Bu zamanda uçuş frekansını ayarlayamayan bir havayolu şirketini bu millet çekmek zorunda mı?" diyerek tepki gösterdi.
 
Milletvekili Akburak şu ifadeleri kullandı:
 
"THY, Sabiha Gökçen bazlı uçuşlarını AJet'e teslim etti. Ankara’da uçuşların büyük bir bölümü yine bu şirket üzerinden yapılıyor. Bu zamanda uçuş frekansını ayarlayamayan bir havayolu şirketini bu millet çekmek zorunda mı? Her yere gecikme ile giden bu şirket için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı gerekli incelemeleri yapmalı!! TBMM’de bu konu ile ilgili soru önergesi vereceğim."

 
Burak Akburak'tan AJet'in Rötarlı Uçuşlarına Tepki

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Thy ~ 3 gün önce
Thy ekiplerinin kıymeti işte! Ucuz malın ucuz yahnisi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet erdem ~ 2 gün önce
Tüm havayollarında rötar var.Ajet ve Pegasus kıyaslandığında sanırım Pegasus daha fazla… ikisininde en kısa zamanda düzelmesini dilerim. Zira ne olursa olsun, bir gün onlarla uçuyor olabiliriz ☺️
Ahmet erdem yazana ~ 2 gün önce
Rötar hepsinde var doğru da hangilerinde 10 saatten fazla? Thy ve pegasus'da iptal var mı peki?
Burak ~ 3 gün önce
Haklısın da millet de tepki verecek, bilet almayacak ki bazı şeyler artık değişsin,düzelsin ama nerede bizde öyle bilinçli toplum? Akape ve thy yönetimi göz göre göre milletle güç zehirlenmesine bağlı olarak her konuda dalga geçiyor millet hala keyfinin,zevkinin peşinde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayak ~ 3 gün önce
Ajet tam bir rezalet. Ucuslari hep gecikmeli. Hatta bir ucusumuzu konple iptal ettiler ve madur ettiler. Imkanim varsa asla Ajet ile ucmam

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000