13 Mayıs 2024, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • Bayılıyorum sponsorluk anlaşmaları vs de Bolat efendinin gerim gerim gerilmesine.Sen çalışanların canını çıkar hafta sonu mesaisini kaldır Aileleriyle vakit geçiremesinler sonrada kendi başarısı gibi gerilsin ortalıkta.Senin Hiç bir başarın olmadı Bolat efendi ne yapıldıysa çalışanlar başardı!
  • Cumhurbaşkanımızın yakın zamanda yapılacak genel kurulda, Fetö üniversitesinde uzun yıllar hocalık yapan ve şakirtler yetiştirdiği ortaya çıkan Bay Bolat'la devam edeceğini sanmıyorum. Emekli olup, Abd ye eski arkadaşlarının yanında gidecektir muhtemelen
  • onu tebligat sırasında söylemeliler. Mevzuat böyle
  • ahmet olmustur ve cetesi is basinda.
  • 20 Mayıs bekliyorum Ahmet Bolat başkan inanıyorum tgs üzmez eleştiri yersiz
  • Bu hükümet sistemi ülkeyi mahfetti Thy ayrı karışık …Emniyet ayrı karışık başka kurumlar ayrı karışık .. Neler oluyor yine ne tiyatrolar dönüyor kim bilir.Bişeyler dönüyor ama izleyip görelim.
  • Menderes Kaptan iş akdinin fedih edildiğini öğrenmeden önce 2 saat önene THY Genel Müdürü ile toplantıdaymış! Sayın Bilal Ekşi Menders Kaptanın iş akdini fesih olduğunu bile bilemmi toplantı yaptınız? Öyleyse yazıklar olsun size. Bilmiyor iseniz o koltukta oturmaya utanmıyormusunuz?
  • Bilmiş bilmiş yazmışsın. THY ye bölgesel havayolu diyecek kadar da cehalet sergilemişsin. Söyler misin o tarihte THY hangi bölgede uçuyordu?
  • Birileri birilerine operasyon çekiyor olan atılanlara oluyor yakında çıkar nedir olay hangi cemaat yada gruplar bunu yapıyor nedir amaçları … Liyakat olmayınca bazı gruplar kendilerince onun bunun üstüne basarak güçlenmeye çalışıyor sonra bir diğeri operasyon çekiyor … Yok kardeşim Ne bu ülke düzelir ne de bu şirket!
  • Benide atsana hadi. Bak vpn falan da kullanmıyorum. :))

SN. BOLAT: THY’ DE UYGULAMALARINIZA YALNIZ ŞİRKETE 2003’ DEN ÖNCE GİRENLER KARŞI. ÖYLE Mİ?



Evet THY’ den yaklaşık 110 kişi daha uzaklaştırıldı diye bir haber vardı APH’ de. İç kamuoyunda bu rakamı 400 diye ifade eden de oldu 200 olarak söyleyende. Çoğunluğun, 2003’ den önce THY’ ye girmiş olanlardan oluştuğu söyleniyordu. Söyleniyor diyorum. Zira THY’ den bir açıklama yok.  Evet Bolat Beyin çok saygı duyduğu muhtemelen idolü sayılacak bir zat “THY’ de (x) tarihinden sonra 2003 öncesi girişli kimse kalmayacak” buyurmuşlardı hatırlarsanız. Bu temizlik işlemi (?) bugüne kadar kısmen yapılmıştı. Bunun için de dolaşan haberin inanılırlığı vardı. İşi doğru kişiye sipariş etmiş. Tabii Bay Bolatıda bu operasyonu sonlandırdığı için ayrıca tebrik etmek gerekecek.

Bu arada Bay Aycı’da Sn. Bolat’ı tebrik eder mi bilemiyorum. Duyum doğru ise Sn. Aycı’nın yeğeni de bu 110 kişinin içindeymiş. THY mensupları iftihar etmeli. Bu kadar tarafsız ve dürüst bir Yönetim Kurulu Başkanları var (?) Düşman başına (?)

Tabii ki bu haberin konusu 211’ lerin THY’ den ayıklanmalarının yazılı ve sözlü basına sirküle edilmesi sureti ile kamuoyuna THY’ nin en usta kalemi tarafından(?) yazılarak gurur ve iftiharla hatta övünerek duyurulan haber konusunun bir benzeri değil. Bu haberin konusunun THY’ deki uygulayıcılarına manevi prim getirmesi de olası değil. Bundan dolayı takdirde alamazlar. Bu kez işten çıkartılan personel için Fetöcü de diyemezler. Fesih nedenleri belli değil ama eğer konu hukuki platforma dökülürse THY o zamana kadar başka ve uygun (?) bir fesih nedeni bulacaktır mutlak. Hanı 211’lerin içinde Fetöcü yok demişlerdi ya. İşte o hesap. O tarihlerde ortalık karışınca yapılanın Başbakanın emri olduğunu yaymışlardı iç kamuoyuna. Bu 110 personel için de Cumhurbaşkanının emri mi diyecekler acaba? O zaman kimse yememişti. Şimdi hiç yemezler. Herkes birbirini çok daha iyi tanıdı artık.

Önce bu konuda aldığım bilgileri paylaşmak isterim. Haberden biraz farklı. İş akdi feshedilen çalışan adedi 110 olduğunu beyan ediyorlar. Bunların hemen hemen hepsine emekliliklerini istemelerine ilişkin teklif götürülmüş.4-5 kişi dışında. Hepsi uzun seneler THY’ na hizmet vermiş olan deneyimli, konuya vakıf, şirketi çok iyi tanıyan kimseler. THY’ na girişlerinin 2003 öncesi olduğu doğru. Olanlardan hiç ders almamışlar ki, bu işlem sırasında THY’ nın bu günkü yöneticileri İş kanununu yine delik deşik etmişler ve tebligatları mail yolu ile yapmışlar. Fesih nedenleri tabii ki bu mailde yer almıyor. Daha öncelerde olduğu gibi.

Akademik unvanlı bir çalışan da var şirketten uzaklaştırılanların arasında. Sahip olduğu bu unvanı ise THY’nin organize ettiği “ sivil Havacılık Yönetimi” konulu 4 senelik bir programa iştirak ederek kazanmış. Galiba 7-8 sene önce.  Kısa bir süre önce yurt dışı sınavlarına girmiş ve de başarılı olduğu kendisine e-posta ile bildirilmiş.  07 Mayıs Salı günü öğle saatlerinde kendisini IK çağırmış. Yurt dışı tayininin tebliğini alacağını düşünürken iş akdinin feshedildiği bilgisi verilmiş kendisine. Bu personelin görev yaptığı ünitenin başkanı insan kaynaklarına gidip “en iyi personelimizdir kendisi neler oluyor” diye sorunca IK kendisine yakışan cevabı vermiş. “Bizimde bilgimiz yok. Liste yukarıdan geldi.”.

Sendikadan aldığı cevap ise daha enteresan.” Feshin nedenini ancak mahkemeden öğrenirsiniz” Bu sendikanın sözümü yoksa sendikanın bilgi talep etmesi üzerine kendilerine IK tarafından verilen bilgi mi, Açık değil.

Arkadaşların birbirleri ile yazışmalarından okudum. “Son yılların en iyi ve en çalışkan Müdürlerinden biri olduğu ifade edilen bir çalışan 07 Mayıs pazartesi sabahı puantaj sistemi makinesinin kartını okumaması nedeniyle iş yerine giriş yapamamış. Ve de iş akdinin feshedildiğini orada ve o zaman puantaj yetkilisinden öğrenmiş.

Tabii münferit olaylar pek duyulmuyor. Aslında çalışanlar bu münferit işten çıkartmaların Belediye seçimlerinden kısa bir süre sonra başladığını söylüyorlar. Bay Bolat ve saygıdeğer tayfaları hızlarını alamamışlar ki münferit işlemleri, toplu feshe dönüştürmüşler.



Aslında bu zamanlama 110 THY çalışanının yaşadıklarından siyasilerin sorumlu olduğunu anlatan bir neden olarak da değerlendirilebilir. Kanaatim bunun maksatlı bir söylenti olduğu yönünde. Her zamanki tutumun benzeri. Kabahat hep Ankara’da (?).

Yaşanan (211- 9- x) operasyonundan sonra bu 110 personelin iş akitlerinin hangi nedenle feshedildiğini de sormanın alemi yok. Bilse bile kimse söylemez(?) Ama bu yöneticiler söyleseler de yazsalar da inanabilmek mümkün değil. Nasıl olsa ileride bu fesih işleminden ötürü konu hukuki platformda görüşülürse vede bir mahkeme THY hukukçularına aynı suali sorarsa THY hukukçularınca bu fesih işlemlerinin nedeni, hiç beklenmedik bir şekilde değişik bir şekilde cevaplanabilecektir.  THY dışındakilerin buna inanmaları zor ama biz bunu da gördük. Nasıl mı inanırlar?  THY hukukçularının 211’ ler konusunda mahkeme kayıtlarında bulunan savunmalarını gördükten sonra.  O gün THY’ de istihdam uygulamaları açısından bizi şaşırtacak bir şey kalmamıştı. Bugün artık hiç yok.

BU  110 ARKADAŞIMIZDAN BAZILARI ŞİRKETE GERİ DÖNEBİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR. BU NEDENLE DE KONUŞMAYA KORKUYORLAR.

Evet geri dönebilirler. Eğer Bolat beyle aynı lisanı konuşabilir başka bir deyişle kendileri ile aynı sistemden olmak kaydı ile onu etkileyebilecek birini bulabilirlerse. Bu da “torpil” anlamına geliyor tabii ki. Bulabilirlerse Bolat Bey “arkadaşlar bana güveniyorlar, kendilerinin işten çıkartılma nedenini bir de benim gözden geçirmemi istediler der” ve kıvırabilir. Bu yaşanmıştır. Bunun dışında 211 örneğinde de yaşandığı gibi güçlü bir torpil bulmadan geri dönebilmek için kanaatimce ümit yok. İnşallah yanılıyorumdur.

Bu gruptan iki kişi beni aradı. Birine tebligat e postasındaki isminizi ve mevcutsa size özel kısımlarını kapatıp bana gönderir misiniz diye sordum. Ve de 110 kişiye, herkese aynı tebligatı gönderdikleri için sizin verdiğinizi anlamaları mümkün olmaz demeyi ihmal etmedim se de kendisi aman benim ismim geçmesin diye tekrarladılar. Netice sıfır. Göndermediler.

Gruptan başka birinin yakın bir arkadaşını ise ben aradım. Kendisine seninle ilgili bilgileri almış, Telefon numaranı istiyor. Verebilir miyim diye sorması ricasında bulundum. Aradığım insana güvenirim ama bana dönmedi. Muhtemelen menfi cevap almıştır ve herhalde üzülürüm diye düşünmüştür. Ben aynı şeyleri 211’lerde de yaşadım. Kısacası alışkınım. Tabii ki kimse kimseye inanmak ve güvenmek zorunda değil.


GENEL MÜDÜR SN. BİLAL EKŞİ’ YE BİR SORU.

Bu arada Uçuş İşletme eski eğitim Müdürü Kaptan Pilot Menderes Çakıcı’da bu kapsamda THY’ den dışlanmış. Konusu ile ilgili kitap yazmış usta, herkesin takdir ettiği iyi bir insan ve iyi bir öğretmen pilot. Şayet bir personelinizi öğlen saatlerinde davet edip küçük bir toplantıda ondan bilgi alıyorsanız ve de bu insanın aynı gün öğleden sonra iş akdi feshedilip, kendisine e posta ile ilgili bilgi veriliyorsa, siz Şirketin Genel Müdürü olarak bu işlemin neresindesiniz? İçinde misiniz? Yoksa (?) Ricam, ben kimse ile görüşmedim diyerek kendinizi bu tepe yönetimin sizi düşürdüğünden de küçük göstermeyin.

THY’ NİN HER TÜRLÜ BİLGİYİ GİZLEME ALIŞKANLIĞI VE BU GİZLİLİĞİN YARATTIĞI SONUÇ.

Buraya kadar tamam da bu dönemde yaklaşık 110 çalışanın iş akitlerinin feshedilmesi gizlenmeye çalışılacak, gizlenmesi becerilebilecek bir konu değil. Kısa bir süre sonra detaylar ortaya çıkar. Gizledikçe de konu abartılıyor 110, 200 oluyor, sonra da iş akdi feshedilenlerin sayısı 400’ e çıkıyor (?) Vb.

ÖZELLİKLE BÜYÜK TOPLULUKLARDA İNSANLARIN SAKLI YAPILAN HER İŞİ KONUNUN ÜZERİNE KIRINTILAR KONULUP BAŞKA BİR İFADE İLE ABARTILARAK NAKLETME ALIŞKANLIKLARI VAR.  YAPILAN BU FESİH İŞLEMİ İLE İLGİLİ HERKES KENDİNE GÖRE BİR NEDEN ARAYIŞI İÇİNDE. MERAK KONUSU BU. VE DE BİRİ ÇIKIYOR BU İNSANLARIN YALNIZ ŞİRKETTE KALANLARA GÖZDAĞI VERMEK İÇİN KURUMDAN DIŞLANDIĞINI SÖYLÜYOR VE DE SON DÖNEMLERDE HAVA SEN’ E BÜYÜK MİKTARDA KATILIM OLDUĞUNU VE DE BU GEÇİŞİ DURDURMAK İÇİN YAKLAŞIK 110 KİŞİNİN THY İŞVERENİ TARAFINDAN FEDA EDİLDİĞİNİ SÖYLÜYOR. NE KADAR İNSANİ, DUYGUSAL BİR DAVRANIŞ DEĞİL Mİ? BU YÖNETİME DE YAKIŞIYOR. BUNUN SONUCUNDA İNSANLAR (BEN DAHİL) HAFTA SONU OLMASINA RAĞMEN HAVA SEN’İ ARAYIP SON AY İÇİNDE YENİ KAYDEDİLEN ÜYE SAYISINI ÖĞRENMEK İSTİYOR. BİLGİ ALANLARIN BU YAKLAŞIMA İNANIP İNANMADIKLARINI SİZ DÜŞÜNÜN VE BULUN ARTIK. VE DE TABİİ Kİ SİZ THY YÖNETİCİLERİ İÇİN DÜŞÜNDÜKLERİNİ DE.

EVET, THY’NİN AKADEMİK UNVANLI YK BAŞKANI 24 MAYISTA YAPILACAK OLAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA BİR ANLAMDA GÜVEN OYU ALMADAN BÖYLE BİR İŞE SOYUNMAZDI BİLDİĞİM KADARI İLE. TEDBİRLİ BİR İNSANDIR.  GÜVEN OYU ALMA KONUSUNDA İNANCINI YİTİRDİYSE O BAŞKA TABİİ. (?) YİNE DE AKLI SELİM BU YAPILANI ÖNGÖRMÜYOR.

BAY BOLAT: ARANIZDA SİZDEN GİBİ GÖRÜNÜP, SİZİN GİBİ OLMAYANLAR, FARKLI İNSANCIL DÜŞÜNCELERE SAHİP OLANLAR VAR. HAK YEMENİZİ HAZMEDEMİYORLAR.

İnsanlar aptal değil Bay Bolat, THY’ ye girmek için tek çarenin sizin siyasi görüşünüze uygun bir destek bulmak olduğunu görünce yapılması gereken şeyi yaptılar. Ve de aradılar, taradılar ve gerekli ve sizin siyasi yapınıza uygun desteği bularak bu konu ile ilgili yöneticinizi veya sizi aranmasını sağladılar. Kendileri sizinle aynı siyasi görüşü paylaşan kimseler değil. Aileleri de. Ve de bunları (benim tanıdıklarım 4 kişi) şirketiniz baş üstüne kabul etti. Şimdi çalışıyorlar. Ve de durumları çok çok iyi. İşe giriş tarihlerini, nerede çalıştıklarını sormayacağınıza eminim. Etliye ve sütlüye karışmamaya çalışıyorlar. Ancak onlarda VPN kullanıp yorumları ile sizi, uygulamalarınızı ve İK düzeninizi tenkit ediyorlar mı bilmiyorum? Tahminimi sorarsanız yapıyorlardır. Söylemiyorlar ama konuşmalarından veya dinlerken tavır ve yüz ifadelerinden anlıyor gibiyim. Dahası da çok daha fazlası da  var ama oda dağarcığımda  kalsın.

Bunun dışında sizinle aynı siyasi görüşü paylaşmasına rağmen yaşamlarında insani vasıflarının ve dini inanışlarının ağır basmasından ötürü Bay Bolat’ın uygulamalarını benimsemeyen ve tenkit edenler de mevcut. Ve de az değiller. Bu arkadaşlarımızın varlığı beni ümitlendiriyor.  

Sizin için ne ifade eder, bilmiyorum ama eskiden yöneticiler, hiçbirimiz hangi çalışanın hangi siyasi partinin sempatizanı olduğunu bilmezdik? Araştırmazlardı. Ve bu konuyu hiç kimse gündeme getirmezdi. Aramızda parti komiseri gibi davranan hiç kimse de yoktu.  Torpil yok muydu? Vardı ama siyasi görüş hiçbir zaman tek bir tercih nedeni olmadı. THY yönetiminin mensuplarına ve trollerine bunu anlatmak / anlatabilmek imkânsız.

Evet, size ve özellikle yönetim tarzınıza karşı olanlar yalnız şirkete 2003’ den önce girenler değil. Geçen yazım kanaatimce ağır ve suçlayıcı bir yazıydı. Neden size toz kondurmayanlar tek bir yorum yazıp lehinize görüş vermediler?  Bu yazıdaki hususlar yanlış demediler. Bana inanınki yazdıklarımla ilgili o anda elimde hiçbir belge yoktu. Bu konu ile ilgili yoğun yazdığım dönemde çoğunu görmüştüm. Bu yazımın yayımlanmasından sonra 211’lerden olan bir arkadaşımla buluşup konuştum. Avukatı olan beyefendinin yazdığım tüm hususların doğruluğunu teyit edecek belgeleri sunmaya hazır ve her türlü yardıma açık olduğunu ifade etti. Eğer arzu ederseniz bunların tümünü arkadaşımızdan rica edip yeni bir yazı kapsamında yayımlayabilirim. Bunun için birinizin, yazdıkların yanlış, maksatlı veya iftira demesi yeterli. VPN kullanmadan. Doğru isim ve soyadını verirse. Eh müsaade ederseniz küçük bir araştırma yaptıktan ve kendisi ile tanıştıktan(?) sonra yayımlarız tabii ki.

HEVESLENENLERE DUYURULUR: BAY BOLAT 8 AY 14 GÜN DAHA YK BŞK. KOLTUĞUNDA. BOŞUNA YEŞİLLENMEYİN.

Bu Ayın 24’ de THY Genel Kurul Toplantısı var. Çalışanların ve yöneticilerin (?) büyük bir kısmı bu toplantıda Ahmet Bolat’ın görevden affını isteyeceğini konuşuyor(?) Önce bu konuya açıklık getirelim. Kimse heveslenmesin ve kimse ümitlenmesin. 24 Mayıs tarihi itibarı ile Bay Bolat Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde 2 sene, 3 ay 16 gününü doldurmuş olacak. Daha önünde Milli Havayolumuzu, Türk Hava Yollarını aydınlatmayı sürdüreceği

Tam 8 ay 14 günü var.  Bu da nereden çıktı mı diyeceksiniz? Ahmet Bolat bu göreve atanacağı kendisine söylendiği zaman, 3 sene bu görevde kalma garantisi istemiş. Ve bu isteği kabul görmüş. Kim söyledi derseniz kendisi bir konuşmada bunu ifade etmiş.

Evet, akademik unvanlara sahip böylesine bir kıymetin, özgüvenine dayalı davranışı işte böyle olur. Kendisinin bu göreve atanma talimatını verecek olan devlet büyüğüne şart koşmak her babayiğidin yapabileceği bir şey değil. Bugüne kadar hiç görmedik. Veya oldu da biz duymadık. Keşke görevde bulunduğu süre zarfında bu özgüveni başkalarına karşı da gösterebilseydi. Her ne ise. Üstada bakarsak kendisine 8 ay 14 gün daha dayanma zorundayız / zorundasınız. Gerek Bolat gidiyor diye düşünen çalışanlara ve gerekse o makama yeşillenenlere duyurayım istedim.

GENEL MÜDÜRÜN VE YARDIMCILARININ MAAŞLARI YETERLİ AMA

Aksi olursa sevinir miyiz? Bilmem ki (?) Bayağı yorum almıştım. İlker Aycı Ahmet Bolat beyden çok daha iyiydi, onu arıyoruz diyen.  Birde gelen gideni aratır durumu var ya. Bugüne kadar hep onu yaşadı bu şirkettekiler. Yine de bir şekilde ve herhangi bir nedenle aksi olurda Bay Bolat giderse Genel Yönetim binasının 3 ncü kat balkonunda İlker Bey şirketten ayrıldığı zaman pasta kesenler vardı ya? Ahmet bey için de aynı toplantıyı yapacaklardır mutlak. Kesilen 3 kişilik pastanın çok daha büyüğünün bedelini çalışanlar aralarında memnuniyetle toplayacaklardır. Çorbada bizimde tuzumuz bulunsun misali.

SN. BOLAT: THY’ DE UYGULAMALARINIZA YALNIZ ŞİRKETE 2003’ DEN ÖNCE GİRENLER KARŞI. ÖYLE Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (117)

Marlynmanson ~ 2 ay önce
Bayılıyorum sponsorluk anlaşmaları vs de Bolat efendinin gerim gerim gerilmesine.Sen çalışanların canını çıkar hafta sonu mesaisini kaldır Aileleriyle vakit geçiremesinler sonrada kendi başarısı gibi gerilsin ortalıkta.Senin Hiç bir başarın olmadı Bolat efendi ne yapıldıysa çalışanlar başardı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kominizim ~ 2 ay önce
Ben bir gün şu yorumu yapmıştım eskiden kırmızı kominstler vardı şimdi yeşil koministler var. Bu yorum yönetimin kulağına ispiyoncular tarafından fısıldanınca beni iftira atarak iş akdimi fesih ettiler #211
İslam ~ 2 ay önce
Adalet dinidir, THY yönetimi sşze soruyorum İslamın neresindesiniz? Adaletin neresindesiniz?
211 ~ 2 ay önce
Sadece kendi yandaşlarına çalıştı bay bol at
Mehmet Yusuf ~ 2 ay önce
Cumhurbaşkanımızın yakın zamanda yapılacak genel kurulda, Fetö üniversitesinde uzun yıllar hocalık yapan ve şakirtler yetiştirdiği ortaya çıkan Bay Bolat'la devam edeceğini sanmıyorum. Emekli olup, Abd ye eski arkadaşlarının yanında gidecektir muhtemelen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn.Özbey'e ~ 2 ay önce
onu tebligat sırasında söylemeliler. Mevzuat böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartalli mafya ~ 2 ay önce
ahmet olmustur ve cetesi is basinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs personeli ~ 2 ay önce
20 Mayıs bekliyorum Ahmet Bolat başkan inanıyorum tgs üzmez eleştiri yersiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Honda ~ 2 ay önce
TGS tam kapıkulu askeri gibi takılıyor ya adamların dünya dan haberi yok.. Padişahım çok yaşa
TGS PERSONELİ'NE ~ 2 ay önce
20 MAYISTA PARA MI VERECEK. ALLAH SİZİ ONA BAĞIŞLASIN. İNANMAYA DEVAM ET.
. ~ 2 ay önce
İkramiye alsan ne olur kurye bile senden daha çok kazanıyor
Systemm ~ 2 ay önce
Bu hükümet sistemi ülkeyi mahfetti Thy ayrı karışık …Emniyet ayrı karışık başka kurumlar ayrı karışık .. Neler oluyor yine ne tiyatrolar dönüyor kim bilir.Bişeyler dönüyor ama izleyip görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Ekşi’ye Soru?‼️ ~ 2 ay önce
Menderes Kaptan iş akdinin fedih edildiğini öğrenmeden önce 2 saat önene THY Genel Müdürü ile toplantıdaymış! Sayın Bilal Ekşi Menders Kaptanın iş akdini fesih olduğunu bile bilemmi toplantı yaptınız? Öyleyse yazıklar olsun size. Bilmiyor iseniz o koltukta oturmaya utanmıyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 2 ay önce
Çok hassas bir yerden yakalamış.Ekşi Efendi lütfen bu soruyu cevaplarmısın?
Bilal ~ 2 ay önce
Cevab bekleyen önemli bir soru?
İğrençsiniz ~ 2 ay önce
Bu yorumları oluyunca sizlerden utanıyorum eyy Te Ha Ye yöneticileti?
Ekşi ~ 2 ay önce
Adamım soyadı ekşi,ne bekliyorsunuz ki bundan?
Oyun ~ 2 ay önce
Oyun içinde oyun, gerçekten Niğde bulandıracak kadar zayıf karekterlisiniz!
Menderes Kap.Sorsa ~ 2 ay önce
Bilal Bey’e Menderes Kaptan sorsa sizin konudan bilginiz varmııydı diye? Olurmu Mendereś inan bilgim yoktu.Kadayıfçı’ya sorsa Menderes ciğim inan bilgim,haberim yok.Bol at Efendiye sormadan ben söyliyeyim Menderes Kaptanım inan yukardan geldi.Biraz delikanlı olun,biraz samimiyet. Yerin üstünde doğru duramadınız ,siz ölseniz yer
Sayın Ekşi ~ 2 ay önce
Menderes Kaptanın yüzüne nasıl bakabileceksiniz acaba?
Çetin Beye Soru ~ 2 ay önce
Bu soruyu airporthaber okuyucuları namına Bilal Ekşi’ye sorarmıdınız lütfen?
Allah aynısını onlarda yaşamadan o koltuklarından ayrılmasınlar ~ 2 ay önce
İlahi adalet tecelli edecek,
bilal ekşiye soru yazana ~ 2 ay önce
Utanmıyor musunuz diyorsun da bunlar Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz mahluklar,bunları toprak bile kabul etmez de asıl suçlu bunları o makamlara torpille atayanlara oy ve destek verenler. Siyasal islamcı,din tüccarı iktidar ve sözde milliyetçi yancılarının bu ülkeye verdiği maddi ve manevi zararları cümle düşmanlar birleşse veremezdi,ülkede nereyi tutsan elinde kalıyor!
Abdulhamıte ~ 2 ay önce
Bilmiş bilmiş yazmışsın. THY ye bölgesel havayolu diyecek kadar da cehalet sergilemişsin. Söyler misin o tarihte THY hangi bölgede uçuyordu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kindersurpirse ~ 2 ay önce
Birileri birilerine operasyon çekiyor olan atılanlara oluyor yakında çıkar nedir olay hangi cemaat yada gruplar bunu yapıyor nedir amaçları … Liyakat olmayınca bazı gruplar kendilerince onun bunun üstüne basarak güçlenmeye çalışıyor sonra bir diğeri operasyon çekiyor … Yok kardeşim Ne bu ülke düzelir ne de bu şirket!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahlak ~ 2 ay önce
THY yöneticilerinda ahlak anlayış seviyesi düşünce, şirketin seviyesinide kendi seviyelerine çektiler.
Delikanlı bol-AT ~ 2 ay önce
Benide atsana hadi. Bak vpn falan da kullanmıyorum. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bol-at a Cevap ~ 2 ay önce
O kendine verilen, ispiyoncular vasıtasıyla insan kaynaklarına iletilen listeyi, manadız bakış, mutlak iteat ve topuk selamı vererek, biat kültürü ile imzalar. İmzalamazsa 4 yıllık Fatih üniversitesi arşivi gözünün önüne konur!
Vpn ? ~ 2 ay önce
Bu vpn olayı nereden çıktı bilmiyorum ama burada yorumlardan yola çıkarak kim atılmış? Öyle olsa ilk 10'da ben olurdum :) tazminat verilsin ben zaten gönüllüyüm, yollasınlar, burada adımı dönemimi açık açıkta yazarım!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000