30 Haziran 2024, Pazar 11:20:58

Yolcular, SunExpress ofisini bastı!

Antalya Havalimanı'nda SunExpress Havayolları'nın 3 şehre düzenleyeceği seferleri üst üste ertelemesi yolcuları çileden çıkardı.
  • DIŞ MİKRAHLAR.NE OLABİLİR Kİ BAŞKA? KENDİLERİNDE KESİNLİKLE HATA YOKTUR VE OLAMAZ.MAĞDUR YOLCULARI DA SUÇLARLAR ŞİMDİ.
  • Yani.. pekte söylenecek bir şey yok. Yine bir yaz yine bir yaz firması olan SunExpress.. bir kaç gün evvel skytraxtan best leisure airline of Europe ödülüne layık görülen ancak cebinde tuttuğu ekiplerine dönüp bakmayi unutan bir garip döngü içerisinde kavrulan bir firma artık.. "every penny counts" fikriyatiyla bağlayıcılık ve ceza içermeyen ucuz yükleyici firmalarla çalışmak.. valizsiz tatil yolcuları getirmek.. Aldığı ucaklarin sözleşmeleri için yetersiz cezai şartlar sağlayıp teslim alamadığı uçakların biletlerinin satılması.. uçakların uçuş sürelerini olabildigince minimum ground zamaniyla çevirip en ufak arızada sonsuz bir döngüye sebep olunması.. tecrübeli ekiplere kapıların işaret edildiği yenisi daha ucuz fikriyle yonetmek belki bir yolcu sayımini üç kere tekrar etmek durumunda kalınca kaçırılan ctot/slot zamanlari.. ekip nöbetlerinin ve nöbetçi ekiplerinin maliyet azaltma adı altında sayılarının azaltılması.. ofiste çeşitli yaz etkinlikleri uygulanırken bu gecikmeleri azaltmak için uykularından olup maksimum görev süresince sürekli çalışmak zorunda bırakılan ekipler.. ve bunca beklenti ve çalışmaya rağmen ülke çapında en ucuz temel ücret ve yıllık kazanç sağlayan ekipler.. boş lafın özlü sözüde "pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" deyişiyle eşleşecek bu sezon anlaşılan. Sonuç ne olacak? Yine ucucular kaybedecek. Bonuslari kesilecek belki yine zaten en altta kalan ücretleri kesilecek.. artık gerçekten ipin ucunu kaçırmış bir yönetim. Üç kurusun üç insandan yılların tecrübelerinden kıymetli olduğunu dusunmenin acıları maalesef..çok acı çok üzücü ..
  • Thy ortak ya da iştiraki Ajet,Sun express rötar ve iptalleri tesadüf müdür yoksa işin içinde bir şeyler mi var?

Antalya Havalimanı'nda SunExpress Havayolları'nın 3 şehre düzenleyeceği seferleri üst üste ertelemesi yolcuları çileden çıkardı. Saatlerce havalimanında beklemek zorunda kalan bazı yolcular ve yolcu yakınları, firmanın ofisini bastı. Yaşanan gerginlik polisin araya girmesiyle yatıştı.

Antalya Havalimanı'nda Sunexpres firmasının Samsun, Gaziantep ve Van seferlerinde aksama meydana geldi. İddiaya göre ertelenme dört kez üst üste olunca saatlerce bekleyen yolcular çileden çıktı.

Firmadan saatlerdir hiçbir açıklama yapılmadığını, kimsenin ofisten çıkıp kendilerine bilgi vermediğini ve muhatap bulamadıklarını söyleyen yolcular, firmanın havalimanı içindeki ofisini bastı. Yolcu ve yolcu yakınları o anları cep telefonuyla kaydederken, bilgi almak istediklerini söyleyen yolculara görevlilerin dışarı çıkmalarını söylediği görüldü. Çözüm bekleyen yolcular ile firma yetkilileri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

Firma çalışanları darp edildiklerini ileri sürünce gerginlik daha da tırmandı. Kimseye saldırmadıklarını, sadece açıklama beklediklerini söyleyen yolcular, güvenlik kameraları incelendiğinde durumun ortaya çıkacağını söyledi. Polisin araya girmesiyle sakinleşen ortam, daha sonra tekrar hareketlendi.

Yolcular diğer firmalarda yavaşlama sorunu yaşanmadığını, sadece belirtilen firmada yaşandığını ileri sürerken, ofisin dışına çıkan firma yetkilileri ise sorunun çözüleceğini söyledi.

Yolcular, SunExpress ofisini bastı!

Yorumlar

CEVAP BELLİ ~ 2 gün önce
DIŞ MİKRAHLAR.NE OLABİLİR Kİ BAŞKA? KENDİLERİNDE KESİNLİKLE HATA YOKTUR VE OLAMAZ.MAĞDUR YOLCULARI DA SUÇLARLAR ŞİMDİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok acı.. çok üzücü.. ~ 3 gün önce
Yani.. pekte söylenecek bir şey yok. Yine bir yaz yine bir yaz firması olan SunExpress.. bir kaç gün evvel skytraxtan best leisure airline of Europe ödülüne layık görülen ancak cebinde tuttuğu ekiplerine dönüp bakmayi unutan bir garip döngü içerisinde kavrulan bir firma artık.. "every penny counts" fikriyatiyla bağlayıcılık ve ceza içermeyen ucuz yükleyici firmalarla çalışmak.. valizsiz tatil yolcuları getirmek.. Aldığı ucaklarin sözleşmeleri için yetersiz cezai şartlar sağlayıp teslim alamadığı uçakların biletlerinin satılması.. uçakların uçuş sürelerini olabildigince minimum ground zamaniyla çevirip en ufak arızada sonsuz bir döngüye sebep olunması.. tecrübeli ekiplere kapıların işaret edildiği yenisi daha ucuz fikriyle yonetmek belki bir yolcu sayımini üç kere tekrar etmek durumunda kalınca kaçırılan ctot/slot zamanlari.. ekip nöbetlerinin ve nöbetçi ekiplerinin maliyet azaltma adı altında sayılarının azaltılması.. ofiste çeşitli yaz etkinlikleri uygulanırken bu gecikmeleri azaltmak için uykularından olup maksimum görev süresince sürekli çalışmak zorunda bırakılan ekipler.. ve bunca beklenti ve çalışmaya rağmen ülke çapında en ucuz temel ücret ve yıllık kazanç sağlayan ekipler.. boş lafın özlü sözüde "pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" deyişiyle eşleşecek bu sezon anlaşılan. Sonuç ne olacak? Yine ucucular kaybedecek. Bonuslari kesilecek belki yine zaten en altta kalan ücretleri kesilecek.. artık gerçekten ipin ucunu kaçırmış bir yönetim. Üç kurusun üç insandan yılların tecrübelerinden kıymetli olduğunu dusunmenin acıları maalesef..çok acı çok üzücü ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 3 gün önce
Thy ortak ya da iştiraki Ajet,Sun express rötar ve iptalleri tesadüf müdür yoksa işin içinde bir şeyler mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000