04 Haziran 2024, Salı 14:38:36

THY Boeing'e 250 uçak sipariş edecek

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY'nin 150 adet 737 MAX tipi dar gövdeli uçak alımı ve 75 adet geniş gövdeli Boeing 787 uçak alımı için Boeing ile yaptığı görüşmelerin ileri düzeyde olduğunu açıkladı.
  • SAYIN YETKİLİLER BÖYLESİ GÜZEL HABERLERİ LÜTFEN NAZARLIK LOGOSUYLA PAYLAŞINIZ,HAY MAŞALLAH 250 UÇAK ALIMI YAŞADI YÖNETİM KURULU HER UÇAKTAN ALINACAK HUZUR HAKKI HARİKA PARA BEREKETİNİ GÖRSĞNLER KEŞKE ALINACAK 250 UÇAĞIN HUZUR HAKLARINI TÜM PERSONELLERE DAĞITSALAR ZİRA PAZAR MESAİLERİ İŞÇİNİN HAKKI OLMASINA RAĞMEN KALDIRILDI KENDİ KANUNUNU YAZAN THY
  • THY boeing den ucak alirsa cok yanlis yapar.
  • Doğru kararları yok. Gidin ne kadar kötü üretilmiş varsa verin siparişi.
  • 250 az , şöyle bi 500 uçak olması lazım
  • Pilot bulursa alır...
  • boeing deki 737Max ucaklarin guvenli olmadigi tespit edilip ucuslari durudurulmus ve sorusturma derinlestirilince 787 tipi ucaklarin imalatinda da bir cok guvenlik unsurunun dikkate alinmadan imalat yapildigi ortaya cikmisken bu ucaklari almaya calisanlar bu kararin gerekcelerini kamuya aciklamalidir.
  • bizim banka promosyonlarının çeyreğini personele kar payı diye dağıtanlar, acaba bu siparişlerden ne kadar extra gelir elde ediyor???? boeing ve airbus ne kadar teşvik veriyor helalinden amin ecmain…. bunların araştırılması gerekmiyor mu???
  • Artık devir geniş gövdeli uçak sayısının toplam filoya oranının en az yarısı kadar olduğu bir devir. Ki bence yüzde 65 oranında olmalı. Destinasyon konusunda esneklik sağlarken kargo kapasitesi, Yakıt verimliliği, yolcu başına kar oranı yüksek oluyor. Dar gövde artık low-cost carrier uçağı.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY'nin 150 adet 737 MAX tipi dar gövdeli uçak alımı ve 75 adet geniş gövdeli Boeing 787 uçak alımı için Boeing ile yaptığı görüşmelerin ileri düzeyde olduğunu açıkladı.

Bolat 29 Nisan'da THY-Airbus-Rolls Royce işbirliğiyle uygulamaya alınacak Stratejik Türkiye Gelişmiş Programı'nın tanıtım toplantısındaki konuşmasında filo planındaki 235 uçak için karar verirken acele etmeyeceklerini ve bu uçaklar için hem Airbus hem de Boeing'le müzakere ettiklerini söylemişti.

Bolat bugün yaptığı açıklamada Max uçakları siparişi kararının, tek tedarikçi olan CFM'nin motor fiyatlarına bağlı olacağını, dolayısıyla Max uçaklarını sipariş etmenin uzun sürebileceğini belirtti.

Bolat THY'nin filo büyüklüğünü 10 yılda iki kat artırarak 810 uçağa çıkaracağını dile getirdi. (Reuters - Haber Global)

THY Boeing'e 250 uçak sipariş edecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

HARİKA BİR HABER ~ 26 gün önce
SAYIN YETKİLİLER BÖYLESİ GÜZEL HABERLERİ LÜTFEN NAZARLIK LOGOSUYLA PAYLAŞINIZ,HAY MAŞALLAH 250 UÇAK ALIMI YAŞADI YÖNETİM KURULU HER UÇAKTAN ALINACAK HUZUR HAKKI HARİKA PARA BEREKETİNİ GÖRSĞNLER KEŞKE ALINACAK 250 UÇAĞIN HUZUR HAKLARINI TÜM PERSONELLERE DAĞITSALAR ZİRA PAZAR MESAİLERİ İŞÇİNİN HAKKI OLMASINA RAĞMEN KALDIRILDI KENDİ KANUNUNU YAZAN THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu ~ 26 gün önce
THY boeing den ucak alirsa cok yanlis yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
değişik. ~ 27 gün önce
Doğru kararları yok. Gidin ne kadar kötü üretilmiş varsa verin siparişi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 27 gün önce
250 az , şöyle bi 500 uçak olması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320cpt ~ 27 gün önce
Pilot bulursa alır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
being batiyor ~ 27 gün önce
boeing deki 737Max ucaklarin guvenli olmadigi tespit edilip ucuslari durudurulmus ve sorusturma derinlestirilince 787 tipi ucaklarin imalatinda da bir cok guvenlik unsurunun dikkate alinmadan imalat yapildigi ortaya cikmisken bu ucaklari almaya calisanlar bu kararin gerekcelerini kamuya aciklamalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle ~ 26 gün önce
Airbus gibi bir uçak varken Boeing kullanmak, BMW veya Mercedes varken Ford kullanmakla aynı şey...
Komisyon ~ 25 gün önce
Nedir nasil alinir
banka promosyonları ~ 27 gün önce
bizim banka promosyonlarının çeyreğini personele kar payı diye dağıtanlar, acaba bu siparişlerden ne kadar extra gelir elde ediyor???? boeing ve airbus ne kadar teşvik veriyor helalinden amin ecmain…. bunların araştırılması gerekmiyor mu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pazar mesaisi ~ 26 gün önce
bence banka promosyonundan daha önemlisi KALDIRIILAN YASAL OLARAK İŞÇİYE ÖDENMESİ GEREKEN PAZAR MESASİDİR ZİRA KANUNEN HAKTIR KANUN THY OLUNCA BANKA PROMOSYONU pek de mühim değil
787/350 ~ 27 gün önce
Artık devir geniş gövdeli uçak sayısının toplam filoya oranının en az yarısı kadar olduğu bir devir. Ki bence yüzde 65 oranında olmalı. Destinasyon konusunda esneklik sağlarken kargo kapasitesi, Yakıt verimliliği, yolcu başına kar oranı yüksek oluyor. Dar gövde artık low-cost carrier uçağı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 26 gün önce
2-3 yildir ucus adaletsizliginden ne zaman bahsetsek sabredin sirket 350 alacak er'lae cogunlukla 350de olacak dendi. Simdi boeing alinacak diyorlar. Ya bize artik cift genis govde verilsin ya da bu adaletsizlige bi cozum bulunsun. Ayda iki kere Afrikanin ucra koselerinde hastalik riskiyle kaliyoruz. Bu riski tum memurlar arasinda paylastirmasi gerekiyor. Sanki birisi denizalti oburu ucak. Tukettiniz bizi artik.
AJET § THY ~ 26 gün önce
ESKİLER AJETE YENİLER THYYE
Cek abime ordan ~ 25 gün önce
En az yuzdee 65 lik bir widebody filosu. Airbus i bol olsun :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000