01 Haziran 2024, Cumartesi 14:15:00

GÜCÜMÜZÜ SEKTÖRDEN ALIYORUZ!

AirportHaber'e uygulanan sansür ve engellemelere karşı cevabımızdır...
  • Ali Bey keşke elektrik personelinin mücadelesine de destek verseniz. O kadar çok engellemeye çalışan var ki bürokratlar, dernekler, sendikalar...
  • Sansürcü,yasakçı,baskıcı,hak yiyici kafa mı bu ülkeyi ileri götürecek?
  • Bazı şeyler işlerine gelmiyor hemen erişim engeli
  • Hiçbir kanun tanımadan persolleri yasal olmayan şartlarda çalıştıran kurumlara inat buradan tüm gerçekleri yazacağız. Türk sivil havacılığını tekelleştiemeye çalışan malum şirketler ve buna alet olan yöneticiler günü gelecek, düzen değişince çark edecekler. Yaşasın işçiler yaşasın emek!
  • İşleri güçleri mobbingle iş tutmak. Başka ses istemıyorlar. Yaptık oldu zihniyeti. Ağanız öyle uygun gördüyse öyle. Satarım ha köyü derlerse yakında şaşırmam
  • İktidar ve sahte milliyetçilerle bunlara oy verenlerin yatacak yeri yok,sayelerinde her açıdan iyice kötüye gidiyoruz,ne huzur ne bereket ne özgürlük ne insanlık hiçbir şey kalmadı.Doğruları yazdığı,emekçilere destek verdiği,onlara yorum yapma imkanı verdigi için Ali Bey'in sitesine haksız yere sansür uygulayanları ve güç zehirlenmesini kınıyoruz!!!
  • Gerçekten şu hesap çok yapmacık değil mi. Kendini havacılık aşığı gibi gösterip prim kasmalar. Bi de yalakalığı tabii
  • Ali bey; Sizin pekçok düşüncenize ve bu düşüncelerinizi ifade etme şeklinize katılmasam da bu tip sansür uygulamalarına da karşıyım. Umarım yakın zamanda erişim engeliniz kalkar. Ama bu erişim engeli kararı da, bu kararı aldıranların sığ ve basit düşündüğünü gösteriyor. Bu zihniyet bunu hesaplayamadığı için güzelim şirketi de yönetemiyor.
  • Hsm denen thy yalagi sana dio
  • Her konuda paylaşım yapan bazı sosyal medyacılar, işten haksız çıkarmalar olunca ,sendikal haklar olunca sus pus oluyor. Sana inanan kalmadı uzaydan sosyal medya kanalı!!!

Türk sivil havacılık gündeminin 2005 yılından bu yana nabzını tutan ve tarafsız habercilik ilkesiyle yoluna devam eden AirportHaber'e dün mesai bitimine dakikalar kala erişim engeli getirildi.

Yaptığı haberlerle ulusal ve uluslararası arenada sektörün öncü haber sitesi olan ve dünyada 187 ülke gazetelerinde manşete çıkan AirportHaber'in gerçekleri gündeme getirmeye devam edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Tarafımıza ulaşmış hiçbir yasal bildirim bulunmadan ve savunma hakkı istenmeden yapılan bu engelleme, Türk Basının bir kez daha özgür olmadığının büyük bir kanıtıdır.

Dün akşam getirilen bu yasağın ardından yüzlerce mail, binlerce telefon ve mesaj göndererek yanımızda olduğunu belirten havacılık camiası ve okurlarımızın desteğinden dolayı müteşekkiriz.

AYRICA;

Bazı sosyal medya hesaplarında gazetecilik mesleğini layığı ile icra eden bizlere iftirada bulunulmuştur.

Sosyal medyada paylaşım yapmak gazetecilik değildir!

Kendilerine itibar etmeyeceğimiz gibi kamuoyunun da bu türlü maşalara, şarlatanlara ve düzenbazlara itimat edilmemesini önemle arz ediyoruz.

Her zamanki gibi doğru, tarafsız ve özgün haberler ile karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Engellemelere ve iftiracılara karşı hukuki mücadelemiz yılmadan devam edecektir!

Saygılarımızla

AIRPORTHABER

GÜCÜMÜZÜ SEKTÖRDEN ALIYORUZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Elektrik ~ 1 ay önce
Ali Bey keşke elektrik personelinin mücadelesine de destek verseniz. O kadar çok engellemeye çalışan var ki bürokratlar, dernekler, sendikalar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali beye tam destek ~ 1 ay önce
Sansürcü,yasakçı,baskıcı,hak yiyici kafa mı bu ülkeyi ileri götürecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşlerine gelmiyor ~ 1 ay önce
Bazı şeyler işlerine gelmiyor hemen erişim engeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskı altındaki personeller ~ 1 ay önce
Hiçbir kanun tanımadan persolleri yasal olmayan şartlarda çalıştıran kurumlara inat buradan tüm gerçekleri yazacağız. Türk sivil havacılığını tekelleştiemeye çalışan malum şirketler ve buna alet olan yöneticiler günü gelecek, düzen değişince çark edecekler. Yaşasın işçiler yaşasın emek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 1 ay önce
İşleri güçleri mobbingle iş tutmak. Başka ses istemıyorlar. Yaptık oldu zihniyeti. Ağanız öyle uygun gördüyse öyle. Satarım ha köyü derlerse yakında şaşırmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airporthaber'in arkasındayız ~ 1 ay önce
İktidar ve sahte milliyetçilerle bunlara oy verenlerin yatacak yeri yok,sayelerinde her açıdan iyice kötüye gidiyoruz,ne huzur ne bereket ne özgürlük ne insanlık hiçbir şey kalmadı.Doğruları yazdığı,emekçilere destek verdiği,onlara yorum yapma imkanı verdigi için Ali Bey'in sitesine haksız yere sansür uygulayanları ve güç zehirlenmesini kınıyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hsm ~ 1 ay önce
Gerçekten şu hesap çok yapmacık değil mi. Kendini havacılık aşığı gibi gösterip prim kasmalar. Bi de yalakalığı tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak ~ 1 ay önce
Ali bey; Sizin pekçok düşüncenize ve bu düşüncelerinizi ifade etme şeklinize katılmasam da bu tip sansür uygulamalarına da karşıyım. Umarım yakın zamanda erişim engeliniz kalkar. Ama bu erişim engeli kararı da, bu kararı aldıranların sığ ve basit düşündüğünü gösteriyor. Bu zihniyet bunu hesaplayamadığı için güzelim şirketi de yönetemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duvar ahmet ~ 1 ay önce
Bı site ye bayılıyorum o kadar
Hsm ~ 1 ay önce
Hsm denen thy yalagi sana dio

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sosyal medya ~ 1 ay önce
Her konuda paylaşım yapan bazı sosyal medyacılar, işten haksız çıkarmalar olunca ,sendikal haklar olunca sus pus oluyor. Sana inanan kalmadı uzaydan sosyal medya kanalı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000