03 Haziran 2024, Pazartesi
Serdar BAŞAĞAOĞLU
Serdar BAŞAĞAOĞLU [email protected]
  • anadolunun ücra bir noktasında bir hülleci varmış. kars hv. müdürü. kendisine hülleci denilmesini sevmiyormuş, hülleci hülle
  • Kıyağa alışan şirketler gördükleri kıyağı mecburiyetten yaptığımızı sanıyor. Özveri, sevgi, aşkoluk bir yere kadar. Normal işleyişe dönünce düşman bellediler.Biz dünyanın karını ettirelim. Siz yiyin, dağıtın. Bir de kötü olalım. Ben mi düşüneyim? Günde 2 sefer fazla yaparken karbon emisyonunu düşünmeyen şirket 4 dk gecikince emisyonu düşünür olmuş. Sefer sayısı azalan kaptan bacak parasından olunca vatansever olmuş. Vah yazık. İçimiz ezildi.
  • Diye yazılır Serdar diye okunur. ATC’lere verdiğiniz desteği unutmayacağız, kaleminize sağlık.
  • Gerçekten havacılık hakkında bilgisi olan yegane insanlardansınız. İlk günden beri haklının yanında durduğunuz, doğruları yazdığınız için teşekkürler. Kontrolörlerin yasadışı bir şey yapmadığını Ulaştırma Bakanı bile söyledi. Havacıyım diye geçinen kurum personelleri ve bazı sosyal medya hesapları sizin yazdıklarınızı okuyarak belki bir nebze de olsa bilgilenebilir.
  • Aim denen birim ne kadar onemliymis beya.ilknhedefim aim olmak..kimse aime yuklenmio varsa yoksa atc...oh olurum aim keyfime bakarim
  • Ozel.sektore buyuk bir gorevi birakip atc oldum.buuuk umutlarim bardi pilotlar kadar kazanacam die geldim.ins cozulur
  • Adamsin serdar bey. Atc ler biraz yalniz.yurt disi muadillere bakinca uzuluoyorum. Thy 2.pilotu kadar maas hakediolar.umarim bu hafta cozulur
  • Hava trafik kontrolörlerinin sorunlarını kosenize taşıdığınız için teşekkür ederim
  • TEŞEKKÜRLER
  • Normal normal uçacaklar. Yapacak birşey yok. Fazla efor ve risk için bir sebep yok. Aim transferi için dilekçe veriyoruz. Sarı sitelerde biz de takılalım 100k maaşa. Sağ tık sol tıklayarak insan hayatı kurtaralım.

SINIR

Her şeyin bir sınırı vardır. Savaşın bile bir hukuku ve ahlakı vardır. Kaldı ki habercilik bir savaş ya da yarış değildir!

SABRINDA BİR SINIRI VARDIR!

Geçtiğimiz günlerde 2005 yılından beri yayın yapan AirportHaber’e erişim engeli getirildi. Sonra ulusal haber kanalları ve gazeteler başladı saldırmaya… Artık ne kadar canları yandıysa!

Doğruları yazmak, eleştirmek, kamuoyunu aydınlatmak suç mu? Halen hangi haberler için böyle bir durumla karşılaştığımızı bilmiyorum.

Şahsen kimseyle aramda bir problem yok. Olamaz da. Kimin ne yaptığı ile ilgilenmem. Herkes daha iyi olsun. Herkes yükselsin. Sektörümüz haberleri uluslararası arenada yankı bulsun. Yabancı dillerde yayınlar yapalım, şirketlerimizin başarısı duyulsun isterim.

Ama gel gelelim ana akım medya sağ olsun bırakın destek olmayı köstek olma yarışında. Burada elbette şirketlerin de suçu var! Hormonlarla reytinglerini, takipçilerini yükseltenleri ayırt edemiyor musunuz? 300 izlenmesi olan haber kanallarına arka çıkıyorsunuz. Ne o ekran merakı mı var? Takipçi sayılarına mı aldanıyorsunuz? Yarın bir saat içinde bir milyon takipçi sayısına ulaşabiliriz. Hem de her platformdan. Reyting gösterebilmek adına Almanya’dan trafik satın alanlar bile var! Türkçe yayın yap Türkiye’de yayın yap, Türkiye’yle ilgili yayın yap okurlarının %80’i Almanya’dan olsun.

Neyse kimin ne yaptığını biraz olsun anlamışsınızdır. Umarım bundan sonra şirketlerimiz de daha dikkatli bir şekilde her şeyi incelerler…

THY GENEL KURUL SORULARI

Geçtiğimiz ay sonunda Türk Hava Yolları’nın Olağan Genel Kurulu’na katılmış ve hissedarlar olarak bazı sorular yöneltmiştik. Bu soruların cevaplarını halen beklemekteyiz. Yasal süre elbette dolmadı ama THY gibi bir şirketten son dakikada cevap verileceğini düşünmüyorum.

Prof.Dr. Ahmet Bolat, genel kuruldan birkaç gün sonra bazı değişiklikleri duyurdu. Ama yine bazı kişilere ekstra makamlar sağlandı. Bu olaya şaşırıyorum. Bir insan aynı anda kaç yerde olabilir? Tek bir insan tek bir koltuğa neden sahip olamıyor? Bu şekilde ne kadar sağlıklı olabilir?

GELELİM İAÇ’YE

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası’nın (HTK-SEN) başlattığı haklı sendikal faaliyeti farklı yerlere çekilmeye çalışılıyor. Arkadaş bir kez daha yazalım. Bu çalışma şekli normal olandır. Onlar şirketlerin ve memleket menfaatleri için var güçleriyle çalışıyorlardı. Ancak hakları sürekli görmezden gelindi. Haliyle de haklarını almak için artık inisiyatif almadan çalışıyorlar. Neden alsınlar? Biraz düşünün!

Bazı şirket yöneticileri de bana kızıyormuş. Neden bu konuyu bu kadar uzattığımı soruyorlarmış. Buradan toptan cevap vereyim. HAK ETTİKLERİNE YÜREKTEN İNANIYORUM!

Haftaya görüşmek dileğiyle.

Sevgiyle kalın...

Serdar BAŞAĞAOĞLU

[email protected]

SINIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

hülleci müdür ~ 26 gün önce
anadolunun ücra bir noktasında bir hülleci varmış. kars hv. müdürü. kendisine hülleci denilmesini sevmiyormuş, hülleci hülle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne kadar ekmek o kadar köfte. ~ 28 gün önce
Kıyağa alışan şirketler gördükleri kıyağı mecburiyetten yaptığımızı sanıyor. Özveri, sevgi, aşkoluk bir yere kadar. Normal işleyişe dönünce düşman bellediler.Biz dünyanın karını ettirelim. Siz yiyin, dağıtın. Bir de kötü olalım. Ben mi düşüneyim? Günde 2 sefer fazla yaparken karbon emisyonunu düşünmeyen şirket 4 dk gecikince emisyonu düşünür olmuş. Sefer sayısı azalan kaptan bacak parasından olunca vatansever olmuş. Vah yazık. İçimiz ezildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 28 gün önce
Hava Trafik Hizmetleri özelleşsin o zaman
Özelleşirse özelleşsin atc için sorun yok ~ 26 gün önce
Bunun bizim için sorun olacağını mı düşünüyorsun gerçekten :)
ADAM ~ 28 gün önce
Diye yazılır Serdar diye okunur. ATC’lere verdiğiniz desteği unutmayacağız, kaleminize sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alim ~ 28 gün önce
Gerçekten havacılık hakkında bilgisi olan yegane insanlardansınız. İlk günden beri haklının yanında durduğunuz, doğruları yazdığınız için teşekkürler. Kontrolörlerin yasadışı bir şey yapmadığını Ulaştırma Bakanı bile söyledi. Havacıyım diye geçinen kurum personelleri ve bazı sosyal medya hesapları sizin yazdıklarınızı okuyarak belki bir nebze de olsa bilgilenebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aim olmak isteyen ahmet ~ 28 gün önce
Aim denen birim ne kadar onemliymis beya.ilknhedefim aim olmak..kimse aime yuklenmio varsa yoksa atc...oh olurum aim keyfime bakarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 28 gün önce
KPSS'den 97 falan alabiliyorsan tabii ki olabilirsin,75 falan degil ama.
İstanbul atc ~ 28 gün önce
Ozel.sektore buyuk bir gorevi birakip atc oldum.buuuk umutlarim bardi pilotlar kadar kazanacam die geldim.ins cozulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ~ 28 gün önce
hikaye film çıkar hacı buradan zengin kız fakir oğlan
İga atc ~ 27 gün önce
Kardeş aramızda özel sektörde fark yaratacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez kaldırmayalım birbirimizi. Tüm gün şuraya gittim su diziyi su macı izledim muhabbeti yapan insanlarsınız ya. Çoğunuzun yds İngilizce belgesi yok geçtim konuşma becerilerini. Kitap okuma alışkanlığınız yok dünya meselelerinden bihabersiniz neyin böbürlenmesi bu. Bu söylediklerim hakkımızı alamadığımız gerçeğini değiştirmemekte beraber o kadar da uçmasak iyi olur
Pilot Hasan ~ 28 gün önce
Adamsin serdar bey. Atc ler biraz yalniz.yurt disi muadillere bakinca uzuluoyorum. Thy 2.pilotu kadar maas hakediolar.umarim bu hafta cozulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halil ~ 28 gün önce
Hava trafik kontrolörlerinin sorunlarını kosenize taşıdığınız için teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 28 gün önce
TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yandım Ali ~ 28 gün önce
Normal normal uçacaklar. Yapacak birşey yok. Fazla efor ve risk için bir sebep yok. Aim transferi için dilekçe veriyoruz. Sarı sitelerde biz de takılalım 100k maaşa. Sağ tık sol tıklayarak insan hayatı kurtaralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000