24 Haziran 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bu ahlaksızların yaptığının cezasını çekecekleri günü iple çekiyorum.
  • birisine bakınca bir hekim olarak yüzünün renginden hasta olduğunu anlayabiliyorum
  • Thy de artık grev baslasin 5 gün ucaklar yatar ise bu is olur herkes bur olursa sorun olmaz korkmayın yakında taşeronlar thy yi geçecek bu gidişle
  • Tusaş'daki sahte titanyum olayının arkasında kimler var,Airbus ve Boeing'e parça üretiyoruz diye göz boyayanlar anlatsın öğrenelim! Bu olaydan sonra artık bize parça falan yaptırmazlar. Akapenin olduğu her yerde her işte şaibe var hamdolsun!
  • Sayin Ali bey size yazmis oldugum yorumlari paylasmiyorsunuz ??? Yazdigim hersey dogru haber
  • Yuru be Ali.Kim tutar seni.
  • Feto okulunda hocalık yapan akademisyen yargılanıp,hapis cezası alıyor da ona benzer durumdakiler bırak yargılanmayı devlet şirketinde yöneticilik yapıyor,böylelerini niye kim,nasıl koruyor ve başka bir zat Tusaş'dan niye bir anda yollandı,bu soruların cevabını kim verecek?
  • Sayın Kıdık.. Emin olun ki, bu sektörün olumlu/olumsuz haberlerini veren tek siteyiz…. Demişsiniz.. 02 Haziran tarihinde Atlantik Uçuş Akademisi’ne (AFA) ait tek motorlu uçak, teknik sorun sonrasında Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi Yağcı Mahallesi yakınlarında bir tarlaya mecburi iniş yaptı. Bu haberi sitenizde göremedik… Sanırım BİR SEBEP İLE gözden kaçtı…
  • bütün büyük tgs ailesi olarak yanınızdayız. bu uçuşcuları gömmeye devam
  • Thy'ye hakim,savcı çocuğunu,yakınını boşuna doldurmadılar! Ne var ne yoksa yazın ki foyaları daha çok ortaya çıksın haramazadelerin!

Geri Adım Olursa Kanım Kurusun…

Bize haksız ve hukuksuz yere verilen engelleme kararının ardından tam 24 gün geçti. Bu uğurda her türlü hukuki mücadeleyi vereceğimi ve verdiğimi cümle alemin bilmesini, özellikle THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ın şahsileştirdiği bu davranışı dünyanın her türlü platformunda dile getireceğimi kendisinin de bilmesini isterim.

Değerli okurlarım, Airporthaber bu sektörün en güvenilir ve en tarafsız haber kaynağı olduğunu hepiniz biliyorsunuz ve tarafsız otoritelerin de onayladığı bir site.

Çünkü biz gerçek haberciliğin tam odağıyız. Çünkü biz üç kuruş için yanlayan bir site değiliz. Çünkü biz sahibinin sesi değiliz. Çünkü biz olayları, olumsuzlukları en yalın hali ile ve dayanakları ile yazan bir haber portalıyız.

Değerli okurlarım, hakimin temelsiz verdiği karar karşı itirazlarımız ve devletin en üst mercilerine yapılacak şikayetlerin hepsini yapıyoruz. Ancak hakimin de baskı altında olabileceğini de göz ardı etmiyoruz.

Bu süreçte sizlerin sorunlarına fazla eğilemiyoruz. Bu manada anlayışınıza güveniyoruz. Elbette problemlerinizi anlatacak başka mecra yok. Elbette magazin haberciliği yapanların sahibinin sesi olmaktan bizim değindiğimiz konulara eğilemeyeceklerini siz de biliyorsunuz.

Bu yüzden sizler Airporthaber için ne kadar önemli iseniz, Airporthaber de sizin için o kadar önemli.

Bakın size ne anlatacağım.

Ahmet Bolat ile göreve geldiği günlerde bana şu ifadede bulunmuştu. “Senin çalışma arkadaşların ne kadar maaş alıyorsa iki katı fazlasını verip alacağım” demişti. Bende “Benim arkadaşlarımın o tür davranışlara kanacak karakteri yok” demiştim.

Yazar arkadaşlarımızdan birisine de “Ne kadar maaş alıyorsunuz” deme cüretini göstermiş.

Emin olun ki, bu sektörün olumlu/olumsuz haberlerini veren tek siteyiz.

Sanıyorlar ki bizim arkadaşlarımız bu mecrayı bırakıp gidecek. Sanıyorlar ki biz pes edeceğiz ve Ahmet Bolat’ın tahakkümü altına gireceğiz.

Adam o kadar pişkin ki bizi devletimizin en üst makamlarına şikayet edecek kadar çaresiz. Biz THY’nin zarar etmesini, THY’nin kötü yönetilmesini istemeyiz. Adaletsizliği, kayırmacılığı gördüğümüz anda bunu kamuoyu ile paylaşırız.

THY kılık kıyafet yönetmeliği hazırlığına gidiyor. Önümüzdeki günlerde bunu bir törenle duyuracaktır. Henüz yazmıyorum.

Ama deyin ki doğru mu bu kılık/kıyafet yönetmeliği bana göre mahsuru yok. Zaten Ahmet Bolat’ın kendi ifadelerinde ipucu vermişti.

Şunu söyleyelim.

Hakkınızı, hukukunuzu korumak için, havacılık sektörünün doğru yönetilmesi için elimizden geleni yapacağız.

Eğer bizden geri adım atmamızı istiyorlarsa KANIMIZ KURUSUN ki geri adım atmayacağız.

Bu gözler çok YK başkanı, çok genel müdür ve çokça yönetici gördü. Hepsi birer birer gitti ama biz hala buradayız.

Bir gün gelecek Ahmet Bolat da gidecek. İşte o gün, bugün yanından ayırmadığı, çanta gibi taşıdığı, altına VIP araçlar tahsis ettiği gazeteci kılıklılar onun için ne yazacak merak ediyorum.

Biz buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz.

Geri Adım Olursa Kanım Kurusun…

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Adalet Gününü Bekliyorum ~ 3 gün önce
Bu ahlaksızların yaptığının cezasını çekecekleri günü iple çekiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medic ~ 3 gün önce
birisine bakınca bir hekim olarak yüzünün renginden hasta olduğunu anlayabiliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 3 gün önce
Thy de artık grev baslasin 5 gün ucaklar yatar ise bu is olur herkes bur olursa sorun olmaz korkmayın yakında taşeronlar thy yi geçecek bu gidişle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tusaş ~ 4 gün önce
Tusaş'daki sahte titanyum olayının arkasında kimler var,Airbus ve Boeing'e parça üretiyoruz diye göz boyayanlar anlatsın öğrenelim! Bu olaydan sonra artık bize parça falan yaptırmazlar. Akapenin olduğu her yerde her işte şaibe var hamdolsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 4 gün önce
Sayin Ali bey size yazmis oldugum yorumlari paylasmiyorsunuz ??? Yazdigim hersey dogru haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir. ~ 4 gün önce
Yuru be Ali.Kim tutar seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorular ~ 5 gün önce
Feto okulunda hocalık yapan akademisyen yargılanıp,hapis cezası alıyor da ona benzer durumdakiler bırak yargılanmayı devlet şirketinde yöneticilik yapıyor,böylelerini niye kim,nasıl koruyor ve başka bir zat Tusaş'dan niye bir anda yollandı,bu soruların cevabını kim verecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beddua ~ 4 gün önce
Ancak iyaketsiz müdürlerin liyaketsiz seflerin verdiği isimlerle personeli isinden atmayı bilirler.Haksizliga uğrayan personele nasıl yardımcı olabiliriz? Hatamız nerede demeyi bilmezler. Gerçekler karşında yazıları engellemeyi bilirler, rezil olmaktan korkarlar.Tam gaz ileri ali kidik kalbimizle, yazılarimizla haksızlık yapan köylü mudurlere, yasindan basindan utanmadan genc yasli ayrimi yapan personeli isinden atiran liyaketsiz ,menapozlu seflere ,koyden sehire hicret etmis haksizlik yapan koylu mudurlere beddualarimizla yanınızdayız.
Gencecik saziye ~ 4 gün önce
Gitse ne olacak? Alikidik bey.Biri gidiyor diğeri geliyor .Hepsi birbirlerinden beter .Hep hakkıyla çalışan gecesini gündüzüne katan personele oluyor.Biz nerede hata yaptık demek yok .Personel hangi liyaketsiz şefin hangi köylü müdürün yaptığı terbiyesizlik üzerine isten atildi demek yok.Atilan personellerle iletisime geçilerek bölümdeki şefin müdürün hangi yanlış davranışı hangi haksız konuşmasıyla karşı karşıya kaldınız demek yok .Benim koylum benim verdiğim koltukta ölünceye kadar çalışır, istediği yanlışlığı, istediği haksızlığı yapar, yonetim olarak bunu alkışlarım var .
BU SORULARIN CEVABI ~ 3 gün önce
Anca 4 Yıl Sonra mevcut Hükümet inşallah Giderse O zaman Bu şahıslar güzelce yargılanacaklar.
Türkiye gerçeği ~ 3 gün önce
Abisi bakan olunca, bank asyaya üç kuruş para yatıran hapse atılırken yıllarca fetö/cemaat üniversitesinde hocalık ve idarecilik yapan Bay Bolat adındaki şahıs ülkenin en önemli kurumuna hem de 65 yaşında yk başkanı yapılıyor.
NumaraYapma ~ 5 gün önce
Sayın Kıdık.. Emin olun ki, bu sektörün olumlu/olumsuz haberlerini veren tek siteyiz…. Demişsiniz.. 02 Haziran tarihinde Atlantik Uçuş Akademisi’ne (AFA) ait tek motorlu uçak, teknik sorun sonrasında Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi Yağcı Mahallesi yakınlarında bir tarlaya mecburi iniş yaptı. Bu haberi sitenizde göremedik… Sanırım BİR SEBEP İLE gözden kaçtı…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 3 gün önce
Yazsa ne olacak bu konu hakkinda ? Yani major olan nedir bu hikayede ?
memurlar ~ 5 gün önce
bütün büyük tgs ailesi olarak yanınızdayız. bu uçuşcuları gömmeye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gömük ~ 4 gün önce
Önce sen gömüldüğün o derin çukurdan çık da, 'uçuşçuları' sonra gömersin.
Tgsnin ~ 3 gün önce
VPN ödemeye gücü varmida burda yorum yapiyorsun ?
Tgs ~ 3 gün önce
Uçuşcularla değil olayımız yönetimle. Sen işi karıştırdın galiba onlarda çalışan biz de. Bir şekilde aynı gemide mürettebatız
Yanınızdayız ~ 5 gün önce
Thy'ye hakim,savcı çocuğunu,yakınını boşuna doldurmadılar! Ne var ne yoksa yazın ki foyaları daha çok ortaya çıksın haramazadelerin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JUSTİTİA ~ 5 gün önce
Kolon kesenler.. Sadece THY değil her yerde dürüst ahlaklı vicdanlı eğitimli insanlar cezalandırılıyor sanmasınlar ki temeli kolonları kesik yapı üzerinde yükselebilecekler. Bir süre devam eder gün gelir sağlam başarılı o yapıların başarısının yaşamının temeli olan değerlere sahip insanlar olmadıkları kendilerinde de bilimsel sosyal gelişim ilerleme var olanı bile sürdürebilme için olmazsa olmaz özellikler olan eleştirel düşünme açıklık tevazu union bilinci gibi özelliklerin olmadığı ve dahası narsistik ego savunması sebebiyle bilince ulaşamayan, kendilik algısı bozuk kibir üstünlük yanılsaması ile örülü kişilikleri ile farkına bile varamayacakları sonları gelir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000