27 Mayıs 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • YOOOOH !
  • Atc ler iac yapio.destek veriniz havacilikta cok geride kaldilar.haber yaparsaniz iyi olur
  • İkramiye bekliyoruz . Yöneticiler olarak zaten aldığımız paraların hayrını görmüyoruz . Harekattan , kargodan gelip kayıp Eşsya da calışanları hakkını torpille gelip gast ettik. Okadar para verildi yetmiyor başkan . Kurbanda da gör bizi . İst Tgs bagaj dan selamlar
  • Sadece Zamlar Öne Çekilecek Bayram parası Yok Temmuz Zamı Bir ay Önce ödenir
  • Müdürümler ve sefler Cilgin zamlar
  • TGS yönetimi kendi kendine zam yaptı Müdür ve şefler zam
  • Sn. Kıdık Lütfen yayınlayın bunu adaletsizliği haksızlığı görmezden gelmeyin.Ahmet başkaňım yakışmadı bu size Tgs Müdürlerine açıktan sessiz sedasız ikiyüz bin tl verildi ve yüzde ikiyüz maaşlarına zam yapıldı.Alt kademe napsın vay efendim TK müdürleri ile aralarında uçurum varmış alt kademeninde maaşlarında TK ile uçurum var bununla ilgili neden bir aksiyon alınmıyor.
  • Yapılabilecek en büyük hataydı.Yapıldı.Çok yazık...
  • Her söylediği yalan çıkan, verdiği hiç bir sözünü tutmayan, saklı kalması gereken personel maaşlarını tüm ülkeye afişe eden personelini liyakatına göre değil siyasi görüşüne göre ayıran zalim Bolat, sonsuz mu bu saltanatın, binmeyecekimsin ayaksız ata, değer mi bu kadar ah, beddua almaya, değer mi oğlun yaşındaki Gmy lerin soytarısı olmaya. Aynada bir yüzüne bak. Ne nurun kaldı ne huzurun.
  • Thy kurban için para verecekmi ? Verirse kurban kesicez vermezse konu komşu getirir ise kurban eti tadacağız …

İpe Un Serdiler, Sorulara Cevap Vermediler…

Belli ki kamuoyundan kaçıyorlar ve belli ki kendi istedikleri gibi yalaka sorular değildi. Ve köpürtülmüş cevapların verileceği sorular olmayınca kaçmanın yolu “Yazılı Cevap Vereceğiz” oldu. Zabıtlara geçmediğiniz şeylere de cevap vereceğinizi düşünmüyorum. Yalansa “Yalan” deyin!

Geçtiğimiz Cuma THY Genel Kurulu vardı. Ahmet Bolat ve şürekâsı hazırdı salonda. Bizim köşe yazarlarımız hissedar olmaları nedeniyle salondaydılar.

Ben daha önce yazdığım gibi iki gözümün biri olan annemin rahatsızlığı nedeniyle memlekette olduğum için katılamadım.

Reisi Cumhur’un şöyle bir özelliği var. Bir gün ansızın “git” diyebilir. Bu gerçeği bir kenara koyduktan sonra dönelim genel kurul salonuna.

Düzen devam edecek. Bana göre ajan sistemi artarak çoğalacak. Farklı bir yapılanmanın olduğu hissettirilecek.

Çalışanların, özellikle kabin ve kokpit ekibinin birbirine olan inancı, güvenci sıfır düzeye inecek. İspiyonculuk, gammazcılık itibar gören bir yaranma yöntemi olarak hayatınızı esir alacak. O yüzden açık açık yazıyorum ki, servis araçlarında, uçuşlarda, yatılarda konuşmalarınıza dikkat edin.

Özellikle;

         1- Mevcut iktidarı asla eleştirmeyin, yorumdan kaçının.

         2- Cemaatlerle ilgili ileri/geri konuşmayın, işinize odaklanın

         3- Siyasi tercihlerinizi aleniyete dökmeyin.

         4- THY yönetimi ve iştirakleri ile ilgili konuşmayın.

Niye bunları söylüyorum. İcra komitesi kararı ile sorgusuz sualsiz işten atılan insanların tamamının dedikodu, iftira ve yukarıda sıraladığım konular sebebiyle işten atıldıklarına inandığıma yemin ederim ama ispatlayamam. Aldığım tüm bilgiler doğrudan oraya çıkıyor.

Örneğin, AKP’nin önemli isimlerinden Mahir Ünal’ın (Milletvekili, eski bakan, parti sözcüsü) Ahmet Bolat’ı arayarak yeğeni Serhat Ünal’ın neden işten çıkartıldığını sormasına karşılık verilen cevabın “mahkemeye versin, parasını alsın” şeklinde olması her şeyi açık açık ortaya koyuyor.

İşini yapan değil ispiyonculuğu iyi yapanların revaçta olacağı bir döneme giriyoruz. Yönetimde bulunanların da sessizliğe gömülmesi, yatsın paralar gelsin imkanlar düşüncesi THY’ye ne kadar zarar verecek birlikte göreceğiz.

Söylemek istediğim şu; THY yönetimi toplanıp, çay/kahve içip yoluna bakıyor. Asıl şirketi yöneten icra komitesi. Onları da siz biliyorsunuz. Benim umudum Ramazan Sarı idi. Anlaşılan o da “Ne şiş yansın ne kebap” mantığında.

Şimdi sormam gerekiyor Ahmet Bolat’a; sorulara neden cevap vermediniz? İnsanları hangi sebeple işten attığınız devlet sırrı mıdır, sizin keyfi durumunuz mudur?

Ahmet Bolat bey, eğer bir vicdan taşıyorsanız sizden bir talebim olacak. İşten attığınız insanların firmalara girişine engel olmayın. Özellikle sizin çalıştığınız havayolu şirketlerine “İşe almayın” telkininde ve tehdidinde bulunmayın”.

Değerli THY çalışanları, size son bir kez daha uyarıda bulunmak isterim. Malum sosyal medya hesabı ile ilişki kurmayın, DM denilen özel mesaj sistemine yorum ya da bilgi geçmeyin. Şirketle alakalı eleştirel yorum yazmayın. Biliyorum ki iki kişi bu sebeple işten atıldı.

Gerisi size kalmıştır. Ben sizlerin adına, demokrasi adına, insan hakları adına savunucunuz olmaya devam edeceğim.

Görüyorsunuz ki sizi bizden başka savunan da yok, bu durumları gündeme getiren de.

Nefesim yettiğince!

İpe Un Serdiler, Sorulara Cevap Vermediler…

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

Ahmet evin barkin yokmu ~ 29 gün önce
YOOOOH !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ah atc vah atc . Pilot ali ~ 1 ay önce
Atc ler iac yapio.destek veriniz havacilikta cok geride kaldilar.haber yaparsaniz iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih Zob ~ 1 ay önce
İkramiye bekliyoruz . Yöneticiler olarak zaten aldığımız paraların hayrını görmüyoruz . Harekattan , kargodan gelip kayıp Eşsya da calışanları hakkını torpille gelip gast ettik. Okadar para verildi yetmiyor başkan . Kurbanda da gör bizi . İst Tgs bagaj dan selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sizi diğer tarafda görecekler ~ 1 ay önce
Rahat ol sen ve senin gibi siyaset ve cemmatci tayfa . Aldığınız ahların karşılığını göreceksiniz . Emek hırsızları sizi . Yatacak yeriniz yok sizin . İnsanlar 14 sene çalışsın , siz kargo harekat gelin çökün. Ne kamyoncu nun talebeleri müdürü o.u ve diğerleri . Çakma şef y.y . Yanacaksinizzzzzx
Aydın gaga ~ 1 ay önce
Sadece Zamlar Öne Çekilecek Bayram parası Yok Temmuz Zamı Bir ay Önce ödenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS de zamcik ~ 1 ay önce
Müdürümler ve sefler Cilgin zamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgsssss ~ 1 ay önce
TGS yönetimi kendi kendine zam yaptı Müdür ve şefler zam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günce ~ 1 ay önce
Sn. Kıdık Lütfen yayınlayın bunu adaletsizliği haksızlığı görmezden gelmeyin.Ahmet başkaňım yakışmadı bu size Tgs Müdürlerine açıktan sessiz sedasız ikiyüz bin tl verildi ve yüzde ikiyüz maaşlarına zam yapıldı.Alt kademe napsın vay efendim TK müdürleri ile aralarında uçurum varmış alt kademeninde maaşlarında TK ile uçurum var bununla ilgili neden bir aksiyon alınmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolatta diretilmesi ~ 1 ay önce
Yapılabilecek en büyük hataydı.Yapıldı.Çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolpaçino ~ 1 ay önce
Her söylediği yalan çıkan, verdiği hiç bir sözünü tutmayan, saklı kalması gereken personel maaşlarını tüm ülkeye afişe eden personelini liyakatına göre değil siyasi görüşüne göre ayıran zalim Bolat, sonsuz mu bu saltanatın, binmeyecekimsin ayaksız ata, değer mi bu kadar ah, beddua almaya, değer mi oğlun yaşındaki Gmy lerin soytarısı olmaya. Aynada bir yüzüne bak. Ne nurun kaldı ne huzurun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 1 ay önce
Thy kurban için para verecekmi ? Verirse kurban kesicez vermezse konu komşu getirir ise kurban eti tadacağız …

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000