17 Haziran 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • tgs kurtarır seni koçum rahat ol
  • Sayın kıdık, sektörü çok ciddi etkileyen hava trafikçilerin eylemleri sebebiyle oluşan karmaşanın çözümü noktasında hiç katkı sunmuyorsunuz. Adamlar haklı görünüyor. madem yurt dışından gelecek bu arkadaşların ücretleri, daha hala ne diye bekliyor yöneticiler? Kaç yüz milyon daha zarar edecek firmalar? Kaç yüzbin kişi daha evine işine geç kalacak? Bunca yıl sağolsun arkadaşlar özveri ile çalıştılar. Sektörün kölesi asgari ücretlisi durumuna düşmüşler. Bıktık kalkışta 20 numara olmaktan, bıktık havada 15 holding atmaktan. Siz de katkı sunun , yazın ki çözülsün şu iş bi an önce.
  • Tr vatandasligindan cikiyorum cok ama cok yakinda. Allah im sana sukurler olsun.
  • Boşuna ağlamayın. Gemiyi yani TR yi terkedin!!! Artık TR bir hukuk devleti değildir. Can, mal ve özgürlüğünüz iki dudağın arasındadır. ''Devletin'' canını sıkarsanız hakim savcı dinlemez, aynı ideolojiden dahi olsanız bir bakmışsınız suikaste uğramışsınızdır. Bunun en acı örneğini Sinan Ateş cinayetinde gördük. Bu tırrık devlet daha ne kadar ayaka kalacak merak ediyorum. En sonunda atomlarına kadar parçalanmış bir toplum, kolayca dağılacaktır. Bize İsrail'in falan saldırmasına da gerek yok. Biz düşmanlık konusunda birbirimize yetiyoruz zaten. Türkiye diye bir ulus-devlet bitecek bu kokuşmuşlukla.
  • Akape ve onlara oy verenler sayesinde ülkemiz ekonomik,sosyal ahlaki,hukuki,ticari her bakımdan iyice kötüye gidiyor hal ortada. Thy'ye hakim,savcı çocuğunu yakınını boşuna doldurmadılar. Airport haber ve Ali abiye desteğimiz artarak devam edecek...
  • Demedi demeyin, planlar yapılıyor şimdiden.
  • Çin için indirdiğimiz VPN lerimiz var biz bu tarz yönetilen çöl ülkeye gittik sorun yok alışığız
  • zamanında twitter'ı susturup ve aynı gece twit atan reisicumhurumuz bile var...DURMAK YOK YOLA DEVAM...
  • Yıllarca yavaş ve hantal Türk hukuk sisteminin arkasına saklandın Ali. Çekirge gibi zıpladın durdun. THY-THK olayı, sendika olayları sırasında onlarca kişinin atılmasına neden ıldun. Şimdi seyret bak neler olacak. Ceza davası bitinceye kadar erişim engeli sürecek. Türkiyede bir ceza davasının en az 5 sene sürdüğünü düşünürsek 5 sene sonra görüşürüz.
  • Saçmalık, herkes rant peşinde … Kaç gündür sitenin kapalı oluşu türlü türlü yolların denenmesi manasız … Bu ülkede ne zaman özgürlük olacak…

Sesiniz Hukuksuzluğun Girdabında…

Değerli havacılık sektörüm, kıymetli okurlarım ve havacılık sektörünün çilekeş emektarları. Oldum olası haksızlığın karşısında, emektarın yanında olan bir yayın anlayışı ile sizlerin sesi olmaya gayret ediyoruz. Bu manada sizin sesiniz olmaktan verilen her türlü hukuksuz kararlara rağmen bir gıdım geri adım atmayacağız.

Havacılık sektöründe çalışan emektarlar; 31 Mayıs 2024 tarihinde mesai bitimine dakikalar kala hukuksuz bir karar ile karşı karşıyayız. Hukuk, kamunun çıkarlarını korumak ve adaleti sağlamak üzere tesis etmeli.

Gelin yaşadığımız bu süreci sizlerle paylaşayım.

Türk Hava Yolları bize göre tamamı doğru haberlere erişim engeli getirmiş. Bu erişim engelleri, 1,2,3-5 diye sıralanıp gidiyor. Haberlere getirilen erişim engeli hukukun verdiği karar üzere siteden kaldırılmış.

Gözden kaçan altı haber siteden kaldırılmamış. Kaldırılmayan haberlerden dolayı izlenmesi gereken yol, hakim kararını uygulamamaktan dolayı ceza davası açmaktır. Ancak hukukun açığını kollayan zihniyet, internet yayıncılığını düzenleyen 5651 sayılı kanunun açığını kullanarak tümden kapatma talebi ile vücut bulmuş ve THY’nin aynı zamanda Ahmet Bolat’ın ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile THY Yönetim Kurulu Üyesi Fatmanur Altun’un da avukatlığını yapan Avukat Sezgin Tunç tarafından İstanbul 1. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tümden kapatma kararı ile haber kaynağınız karartılmıştır.

“Olabilir” dedik ve gerekçesini öğrenmek için avukatlarımız temaslara başlarken, avukatlara verilmeyen bilgi her nedense sahibinin sesi tarafından ilan edildi.

Eşgüdümlü bir çalışma olduğu kesin. Amaç, Airporthaber’in sesini kesmek, çalışanların haklarının savunulmasını engellemek, haksız yere işten atılanların durumunu kamuoyu ile paylaşmasının önünü kesmek velhasıl kendilerine biat etmiş bir Airporthaber yaratmak.

Değerli okurlar; biz alınan bu hukuksuz kararın karşısında gerekli itirazları yaptık. Ancak mahkemenin gerekçesinde belirttiği haberler siteden tamamen kaldırılmasına rağmen erişim engeli halen devam etmekte.

Erişim engeli veren mahkemenin kararı yine internet haberciliğini düzenleyen 5651 sayılı kanunun 9. Maddesinin 7. Fıkrasında belirttiği ve kesin hükme bağladığı üzere “Erişimin engellenmesine konu içeriğin yayından çıkarılmış olması durumunda hâkim kararı kendiliğinden hükümsüz kalır" maddesine rağmen erişim yasağı devam etmektedir.

Yani suç işlenmektedir, yani kanunlar hiçe sayılmaktadır.

Sizin sesiniz devam etsin diye Airporthaber.net, Airporthaber.org ve Airporthaber1923.com sitelerimiz de aynı gerekçeler ve uyduruk isnatlarla bu sitelerimize de tamamen hukuksuz bir şekilde erişim yasağı getirildi.

“Türkiye hukuk ülkesidir” sözlerinin tamamen havada kaldığı bir süreci yaşıyoruz.

Ama asla onların istediği gibi tahakküm altına girecek bir kişiliğimiz yok, onların istediği gibi sizlerin sesinin kısıldığı, haklarınızın savunulmadığı bir yayın anlayışımız olmayacak.

Haklıya hakkı teslim edilecek, haksızın dimdik karşısında durulacak.

Bir dönem aynı süreci THK eski Başkanı Osman Yıldırım döneminde yaşamıştık. Haberlerimiz yine engelleniyor ve hukuk tersine işlemişti.

Ancak sizin adınıza Anayasa Mahkemesine giderek haklılığımızı tescil ettirmiştik. Osman Yıldırım da yaptığı hukuksuzluklar nedeniyle hapsi boylamıştı.

Biz, sadece ama sadece doğrunun yanındayız. Biliyoruz ki sizler de bizim yanımızdasınız. Aldığımız onlarca telefon, mesaj ve maillerle bunları iliklerimize kadar hissediyoruz.

Ne yancı olacağız ne de yandaş. Bizim için önemli olan vatandaş.

Sorarım sizlere hangi birinizin hakkını savunan bir başka mecra var?

Saygılarımla.

Sesiniz Hukuksuzluğun Girdabında…

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

memur ~ 3 gün önce
tgs kurtarır seni koçum rahat ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir pilot ~ 5 gün önce
Sayın kıdık, sektörü çok ciddi etkileyen hava trafikçilerin eylemleri sebebiyle oluşan karmaşanın çözümü noktasında hiç katkı sunmuyorsunuz. Adamlar haklı görünüyor. madem yurt dışından gelecek bu arkadaşların ücretleri, daha hala ne diye bekliyor yöneticiler? Kaç yüz milyon daha zarar edecek firmalar? Kaç yüzbin kişi daha evine işine geç kalacak? Bunca yıl sağolsun arkadaşlar özveri ile çalıştılar. Sektörün kölesi asgari ücretlisi durumuna düşmüşler. Bıktık kalkışta 20 numara olmaktan, bıktık havada 15 holding atmaktan. Siz de katkı sunun , yazın ki çözülsün şu iş bi an önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk zede ~ 6 gün önce
Tr vatandasligindan cikiyorum cok ama cok yakinda. Allah im sana sukurler olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 CC ~ 7 gün önce
Boşuna ağlamayın. Gemiyi yani TR yi terkedin!!! Artık TR bir hukuk devleti değildir. Can, mal ve özgürlüğünüz iki dudağın arasındadır. ''Devletin'' canını sıkarsanız hakim savcı dinlemez, aynı ideolojiden dahi olsanız bir bakmışsınız suikaste uğramışsınızdır. Bunun en acı örneğini Sinan Ateş cinayetinde gördük. Bu tırrık devlet daha ne kadar ayaka kalacak merak ediyorum. En sonunda atomlarına kadar parçalanmış bir toplum, kolayca dağılacaktır. Bize İsrail'in falan saldırmasına da gerek yok. Biz düşmanlık konusunda birbirimize yetiyoruz zaten. Türkiye diye bir ulus-devlet bitecek bu kokuşmuşlukla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali abi ~ 7 gün önce
Akape ve onlara oy verenler sayesinde ülkemiz ekonomik,sosyal ahlaki,hukuki,ticari her bakımdan iyice kötüye gidiyor hal ortada. Thy'ye hakim,savcı çocuğunu yakınını boşuna doldurmadılar. Airport haber ve Ali abiye desteğimiz artarak devam edecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev yakındır. ~ 8 gün önce
Demedi demeyin, planlar yapılıyor şimdiden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 8 gün önce
Çin için indirdiğimiz VPN lerimiz var biz bu tarz yönetilen çöl ülkeye gittik sorun yok alışığız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keSerci ~ 8 gün önce
zamanında twitter'ı susturup ve aynı gece twit atan reisicumhurumuz bile var...DURMAK YOK YOLA DEVAM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ve Aleyküm Selam ~ 8 gün önce
Yıllarca yavaş ve hantal Türk hukuk sisteminin arkasına saklandın Ali. Çekirge gibi zıpladın durdun. THY-THK olayı, sendika olayları sırasında onlarca kişinin atılmasına neden ıldun. Şimdi seyret bak neler olacak. Ceza davası bitinceye kadar erişim engeli sürecek. Türkiyede bir ceza davasının en az 5 sene sürdüğünü düşünürsek 5 sene sonra görüşürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burcu ~ 9 gün önce
Saçmalık, herkes rant peşinde … Kaç gündür sitenin kapalı oluşu türlü türlü yolların denenmesi manasız … Bu ülkede ne zaman özgürlük olacak…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs bozo ~ 8 gün önce
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste nedir bu bizim küçük Emrah gibi halimiz o kadar rekorlar kirilior ama nedense bayram ikramiyesi verilmedi olan eski personele oluor yeniler sürekli kacior yoğunluk var %30 nedir yazık günah çoğu kişi kurban kesemedi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000