03 Haziran 2024, Pazartesi
Fatih AKDENİZ
Fatih AKDENİZ [email protected]

Erişim engeline dair...

Cuma gününden beri bir bilgilendirme arıyoruz. Ama bulamıyoruz. AirportHaber'in 6 haberden dolayı erişiminin engellendiğini farklı platformlardan öğreniyoruz ama bizim hala bilgimiz yok. Neden oldu, o haberler hangi haberler, biz niye bilmiyoruz, keşke onları da paylaşsaydılar da görseydik.  

Bundan sonra başımıza gelecekleri bilenlere sesleniyorum. Bize de haber verin olur mu?

AirportHaber havacılık yayınlarının zirvesinde olan bir medya... Günlük siteye erişim en son söylenen rakamlara göre tekil kullanıcı sayısı açısından ana akım medyaya çok yakın rakamlar. Havacılık alanında yakın olan herhangi bir kurum yok. Ama şöyle söyleyeyim, AirportHaber'i bilen insan sayısı 5 milyonsa eğer sayenizde 10 milyonu geçmiştir haberiniz olsun. Uzun vadede bu AirportHaber'e zarar vermez, aksine büyütür. 

Sansürün faydasının olduğunu 40 yaşıma geldim henüz görmedim. Yasaklama bir ceza sistemi olamaz, olmamalı. 'Size bazen kızıyorum açıp okumuyordum artık ama bundan sonra sizdeyim' diyen bir ton mesaj ve yorum var. 

Biz hatasız mıyız? Kimse hatasız değildir. Mutlaka aksayan şeyler oldu olacak da. Ama yöntem bu mu olmalıydı? 

Herkesi memnun etmenin imkanı var mı? Bunun kim başarmış şimdiye kadar? Bazen yüzeysel bazen ağır eleştiri... İşin doğasında var bu. 'Hedef ben miyim Tayfun' demekten önce bir aynaya bakın. Kibirden sıyrılın. Başa dönün, kendinize reset atın. Hiç kötü bir şey değil bu. Konuşun. Resetlenin, zorluklarla baş etmeye çalıştığınız döneme, 'bir gün başaracağım, her şey yoluna girecek, yaşadığım zorluklar belki de geleceğimi şekillendirecek' dediğiniz zamanlara dönün. İşte o zaman ben empati yapıyorum demenize gerek kalmadan zaten yapıyor olduğunuzu göreceksiniz...

Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Allah eninde sonunda herkesin kalbine göre veriyor. Hiç şaşmıyor.

Herkese hayırlı haftalar.

 

Erişim engeline dair...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000