30 Mayıs 2024, Perşembe 19:20:56

THY'de bazı birimlerde yeni atamalar yapıldı

Türk Hava Yolları'nda bazı birimlerde görev değişikliği gerçekleştirildi.
  • Tgs temizlikte dandin diye birisi var parayla Şef oluyor baskanim posta basi mail atmayi bilmiyen birisiydi
  • başkanım parayla müdür olanlar var ekipte uçak temizlikte dandin diye birisi var müdürle arası iyi aılecek görüşüyorlar postabaşıydi şef oldu kendisi mail atmayı bile bilmiyor müdüre para verip şef oldu bunların önüne nasıl geçeceksınız bizler herşeyi görüyoruz ama bişe diyemiyoruz haksızlık var
  • Adamlar cebi doldurma peşinde. Tabi son 2 sene. İmaro hepsini düzleyecek.
  • Şirket uygulamalarını düzenleyen birimede atama şart. Her iş için ayrı uygulama kullanmak zorunda kalıyoruz. Selfbriefing sayfasınıda allayıp pullayıp eskisinden daha kötü hale getirmişler
  • Sizinkilerde maşallah kendi tarikatlarını almış 45 kişiyi Roma tatiline götürdüler onlardan niye bahsetmiyorsun biraz da ondan bahsediyor haram olsun o yedikleri para sende benden çıkıyor bunu da bil
  • Sayın Cumhurbaşkanı RTE çok güzel olmuş dercesine : THY ve iştirakleri işgal edilmiş! Hayatın olağan akışında ekonomik kâr yapmış bana göre az hemde çok az çünkü yağmalanmış bir THY ve iştirakleri. Sayın reis işte yerel seçimler hezimetinin sebebi bürokratlar! Hemde tüm bakanlıklarda. Sayın Cumhurbaşkanı bak dediydi demeyin sen böyle gidersen 2028 var ya çok kötü olacaktır, Zararın neresinden dönersen kardır unutmayın sefer A/Z rotasyon şart en az üç yıl koltuğa oturana bay bay şart yoksa Bay bay sayın Hükümetinin sonu olacaktır unutmayın sefer size Zafer Tüm bakanlık ve iştirakleri Tüm Kahyalar. Türkiye Cumhuriyeti devleti kimsenin çiftliği değil hatırlatması şart sayın Cumhurbaşkanı RTE.
  • Ne güzel seçim öncesi bayram ikramiyesi Seçim sonrası …
  • Mazlumun ve garibanin dostu Ahmet bey işin rast gelsin
  • Paraşütle inen küçük insanların büyük gölgesi vuruyor etrafa çünkü bu ülke için güneş batıyor. Onun son olarak yağma yaygarası bu.
  • Yemin ederim sanki Babaları kurmuş bu şirketi Sen Şuranın başkanı bide buranın bide dur şuda senin adamlar.Babalarından kalan THY yi bir birilerinin aralarında paylaştırıyor.

Türk Hava Yolları'nda bazı birimlerde görev değişikliği gerçekleştirildi.

THY'nin iştiraklerinde gerçekleştirilen değişiklikleri THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat açıkladı.

Bolat yaptığı açıklamada şöyle söyledi;

Bildiğiniz gibi 11 sektörde faaliyet gösteren 17 bağlı iştirakimiz, Türk Hava Yollarımızın en önemli ekosistemini oluşturuyor. Size onları daha önce tanıtmıştık.

Bu şirketler 2023 yılında 50.671 çalışanıyla toplam 9.7 milyar dolar gelir ürettiler ve bunun 3.8 milyarı THY dışındaki havayollarından ve şirketlerden geldi. THY gibi bu iştiraklerimizin de 2033 için iddialı hedefleri var.

Bu bilgilerden sonra yeni yapılanmayla alakalı son değişiklikleri vereyim: AJet  Genel Müdürü Kerem Sarp THY OPET Havacılık Yakıtları A.Ş.’ye, THY Kargo Genel Müdür Yardımcısı Ali Türk WE World Express’e ve THY Finans Başkanımız Okan Baş’ta TKPAY’e Yönetim Kurulu Başkanı oldular.

Diğer şirketlerimizde yönetim kurulu üyelikleri bazında değişiklikler olduysa da başkanlıklar seviyesinde bir değişiklik olmadı. Mesela THY İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Abdülkerim Çay’ın  Turkish Airlines Aviation Academy  ve THY Destek Hizmetleri A.Ş. şirketlerimizdeki Yönetim Kurulu Başkanlık görevleri  devam ediyor.

2024 yılında tüm iştirak şirketlerimizin önlerine konan hedeflerin üstünde bir performans göstereceklerine tüm kalbimle inanıyor ve başarılar diliyorum.

THY'de bazı birimlerde yeni atamalar yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Tgs utemci ~ 28 gün önce
Tgs temizlikte dandin diye birisi var parayla Şef oluyor baskanim posta basi mail atmayi bilmiyen birisiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs utem masa ~ 29 gün önce
başkanım parayla müdür olanlar var ekipte uçak temizlikte dandin diye birisi var müdürle arası iyi aılecek görüşüyorlar postabaşıydi şef oldu kendisi mail atmayı bile bilmiyor müdüre para verip şef oldu bunların önüne nasıl geçeceksınız bizler herşeyi görüyoruz ama bişe diyemiyoruz haksızlık var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3-5-10 ~ 29 gün önce
Adamlar cebi doldurma peşinde. Tabi son 2 sene. İmaro hepsini düzleyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAVEN ~ 28 gün önce
Sana da iyi düzlememiş belli ki
Şirket Uygulamaları ~ 29 gün önce
Şirket uygulamalarını düzenleyen birimede atama şart. Her iş için ayrı uygulama kullanmak zorunda kalıyoruz. Selfbriefing sayfasınıda allayıp pullayıp eskisinden daha kötü hale getirmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 29 gün önce
Sizinkilerde maşallah kendi tarikatlarını almış 45 kişiyi Roma tatiline götürdüler onlardan niye bahsetmiyorsun biraz da ondan bahsediyor haram olsun o yedikleri para sende benden çıkıyor bunu da bil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlar tarikat mı ~ 29 gün önce
Sen tarikat ve bahsettiğin grubun fotolarını yanyana koy da bi karşılaştır.he bi de onlar kendi parasıyla gitmiş,sen en basitinden senin paranla konulan uçak yakıtını,makam aracı yakıtını düşün..varsa beynin tabi
Gazi ~ 29 gün önce
Sayın Cumhurbaşkanı RTE çok güzel olmuş dercesine : THY ve iştirakleri işgal edilmiş! Hayatın olağan akışında ekonomik kâr yapmış bana göre az hemde çok az çünkü yağmalanmış bir THY ve iştirakleri. Sayın reis işte yerel seçimler hezimetinin sebebi bürokratlar! Hemde tüm bakanlıklarda. Sayın Cumhurbaşkanı bak dediydi demeyin sen böyle gidersen 2028 var ya çok kötü olacaktır, Zararın neresinden dönersen kardır unutmayın sefer A/Z rotasyon şart en az üç yıl koltuğa oturana bay bay şart yoksa Bay bay sayın Hükümetinin sonu olacaktır unutmayın sefer size Zafer Tüm bakanlık ve iştirakleri Tüm Kahyalar. Türkiye Cumhuriyeti devleti kimsenin çiftliği değil hatırlatması şart sayın Cumhurbaşkanı RTE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 29 gün önce
Ne güzel seçim öncesi bayram ikramiyesi Seçim sonrası …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ohh canıma değsin ~ 29 gün önce
Ne güzel oluyor
Bagaj boy ~ 29 gün önce
Mazlumun ve garibanin dostu Ahmet bey işin rast gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 29 gün önce
Paraşütle inen küçük insanların büyük gölgesi vuruyor etrafa çünkü bu ülke için güneş batıyor. Onun son olarak yağma yaygarası bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOKPİT ~ 29 gün önce
Yemin ederim sanki Babaları kurmuş bu şirketi Sen Şuranın başkanı bide buranın bide dur şuda senin adamlar.Babalarından kalan THY yi bir birilerinin aralarında paylaştırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000