30 Mayıs 2024, Perşembe 10:19:04

FLAŞ! AHMET BOLAT THY DIŞINDAKİ TÜM GÖREVLERİNDEN AYRILIYOR

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Genel Kurulun ardından sürpriz bir gelişme yaşandı.
  • Anca Gözü toprakla duyar inşallah tez vakitte kavuşur
  • tümünü kendi üzerinde toplamasaydı. Çok üzülmüştür şimdi. THY'nin tek adamı imajına gölge düştü. Aç Gözlü
  • Thy den de ayrılırsınız kul hakkı yediniz. belkide oyüzden yiyeblleceğiniz icin secildiniz bilemem. Allah hesap sorsun. Amin.
  • Tipe bak çay demle. Bizler birbirimizi yemeye devam ederken onlar ceplerini doldurmaya devam ediyor.
  • Tgs de bütün yöneticiler değiştirilsin bütün rahat birimlerde torpililer var. Torpili olmayan da bütün haksızlıklar Mobbing uygulanıyor.
  • başkanım öncelikle tgs de yönetim olarak gözden gecirmeniz lazım biz inanın bıktık adam müdür olmus klevyede tuşları bilmiyor bu adamlar tahminim para yedirerek müdür şef oluyorlar veya dayıları var burdaki şefler burası olmasın dısarda iş bulamazlar hiç bir vasıfları yok bu adamlara kim dur diyecek personel bunlardan bıktı bu şahıslar ancak güneş gözlügü takıp apronda geziyor veya ofıste çay içip askerlık anılarını anlatıyorlar personel bişe istedimi nereli olduguna bakıyorlar işine geldigi gibi konusuyorlar
  • Şut şeflerinede bir el atsanız iyi olur. Çay sigara goy goy personel derdi olunca boşkoy. Arka odada gizliden zam alan müdür olan bizim gibi ünvanı gidene olur
  • Prim,ikramiye,kurban parası bilmem ne isteyenler,çalışma koşullarından geçinememekten şikayet edenler,ya birlik olup iktidar ve işverene adam gibi tepki verin ya da susun,burada yorum yapıp ah vah etmeyin,kimse yazdıklarınızı okuyup da sizin için bir şeyler yapmaz hele yöneticiler hiç, sorunları onları yaratanlarla çözemezsiniz bunu anlayın artık!
  • Başkanım bırakma bizi Biz sizsiz ne yaparız  para önemli değil varlığınız yeter
  • Esas ayrılması gereken yerden ayrılmamış

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Genel Kurulun ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY'nin iştirak şirketlerindeki tüm yönetim kurullarından el çektiriliyor. Bolat'a talimatın Cumhurbaşkanı'ndan geldiği ve THY dışındaki tüm iştirak şirketlerdeki görevlerinin tamamından ayrılacağı öğrenildi.

İlk olarak bugün TGS yönetiminden ayrılan ve bu kararını duyuran Ahmet Bolat, diğer iştiraklerdeki görevlerinden de tek tek ayrılacak.

SADECE THY YÖNETİMİNDE KALACAK

Ahmet Bolat'ın tek görevinin Türk Hava Yolları yönetimi olacağı ve diğer şirketlerdeki görevlerinden gelen talimat doğrultusunda istifa edeceği kaydedildi.

Öte yandan TGS'nin yeni yönetim kadrosu da şekillendi. Akif Konar TGS'nin yeni yönetim kurulu başkanı olurken, TAV tarafından Serkan Kaptan'ın başkan yardımcısı olduğu, Mete Erna ve Mehmet Erdoğan'ın da yönetime girdiği öğrenildi. THY'den Ebubekir Akgül ve Eyüp Özay'ın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alacağı da gelen bilgiler arasında.

©AirportHaber

FLAŞ! AHMET BOLAT THY DIŞINDAKİ TÜM GÖREVLERİNDEN AYRILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (142)

BU ADAMIN ~ 18 gün önce
Anca Gözü toprakla duyar inşallah tez vakitte kavuşur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aç Gözlü ~ 27 gün önce
tümünü kendi üzerinde toplamasaydı. Çok üzülmüştür şimdi. THY'nin tek adamı imajına gölge düştü. Aç Gözlü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umarım ~ 28 gün önce
Thy den de ayrılırsınız kul hakkı yediniz. belkide oyüzden yiyeblleceğiniz icin secildiniz bilemem. Allah hesap sorsun. Amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipitip ~ 28 gün önce
Tipe bak çay demle. Bizler birbirimizi yemeye devam ederken onlar ceplerini doldurmaya devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil Mobbing ~ 29 gün önce
Tgs de bütün yöneticiler değiştirilsin bütün rahat birimlerde torpililer var. Torpili olmayan da bütün haksızlıklar Mobbing uygulanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 29 gün önce
başkanım öncelikle tgs de yönetim olarak gözden gecirmeniz lazım biz inanın bıktık adam müdür olmus klevyede tuşları bilmiyor bu adamlar tahminim para yedirerek müdür şef oluyorlar veya dayıları var burdaki şefler burası olmasın dısarda iş bulamazlar hiç bir vasıfları yok bu adamlara kim dur diyecek personel bunlardan bıktı bu şahıslar ancak güneş gözlügü takıp apronda geziyor veya ofıste çay içip askerlık anılarını anlatıyorlar personel bişe istedimi nereli olduguna bakıyorlar işine geldigi gibi konusuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski sorumlu yeni memur ~ 29 gün önce
Şut şeflerinede bir el atsanız iyi olur. Çay sigara goy goy personel derdi olunca boşkoy. Arka odada gizliden zam alan müdür olan bizim gibi ünvanı gidene olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cümlenize ~ 29 gün önce
Prim,ikramiye,kurban parası bilmem ne isteyenler,çalışma koşullarından geçinememekten şikayet edenler,ya birlik olup iktidar ve işverene adam gibi tepki verin ya da susun,burada yorum yapıp ah vah etmeyin,kimse yazdıklarınızı okuyup da sizin için bir şeyler yapmaz hele yöneticiler hiç, sorunları onları yaratanlarla çözemezsiniz bunu anlayın artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utemci ~ 29 gün önce
Başkanım bırakma bizi Biz sizsiz ne yaparız  para önemli değil varlığınız yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolat ~ 29 gün önce
Esas ayrılması gereken yerden ayrılmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000