27 Mayıs 2024, Pazartesi 14:01:21

Bolat: "Bundan sonra tüm kadın sporcularımızı..."

Türkiye Kadın Voleybol Takımı'nın ABD uçuşunda ekonomi sınıfında seyahat etmeleri üzerine yaptıkları paylaşımlar tartışma konusu olmuştu. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.
  • Süper olmuş Ama 15 tane çumurbaşkanı uçagı duruyor New Yorka yakın vatandaşları shopping için gidiyorda bşzim sultanları almaya mı olmuçak Kimin uçakları bunlar HALKIN veriçek ve gönderiçek kim miş Bunlar
  • Milli maça 45 kili gidiyorlar hangisi oturacak öne
  • Bedavaya ekonomi uçmak isyemiyorlarsa parasını verip buisnes uçsunlar
  • Milli sporculara BC upgrade yapılmalı. haklılar. Polat başkan da durumu düzelteceğini söylemiş. Ne kadar boş boş sallayan tehdit eden akıl veren var..
  • Goreve giden Kaptanlarini da 7-10 saat ekonomide ucuruyorsun ayaktakimi!
  • Saray acilen Bu Bolatı görevden alması lazım acilen…..
  • adamlar sevmiyor işte hala anlamadınız mı, daha nasıl belli etsinler.
  • Öncelikle kızlar sayesinde ülke ilk defa voleybolda dünya 1.si oldu bu size bir şey ifade etmiyor olabilir de bu Türkiye'nin takım sporlarında ilk defa elde ettiği büyük başarı. Ayrıca thy şarkıcı bozuntusu,tarikat cemaatçi,akapeli bilmem kimi bedava upgrade ediyor,bedava bilet veriyor bedava kargo taşıyor da iş kızlara gelince niye umursamıyor? İş sosyal medyaya düşmese ve bir yerden kulak çekilmese ki kulak çekme de tribüne oynamak için, yine de çıkıp böyle konuşacak mıydın? Basın müşaviri ve sen dün tvf'yi suçluyordunuz,ticari planlama,belli sayıda upgrade hakkı falan diyordunuz ne oldu da döndünüz yine. Uçak diyelim ki zaten en büyük uçak tipi ve haliyle yer yok o zaman ne yapacaksın peki? Bir söz de tvf başkanına,madem öyle thy yer olursa upgrade ediyor,paranız mı yok gidin Lufthansa,British vs başka şirketten aktarmalı business class bilet alın onu da düşünemiyor musunuz?
  • Ahmet Bolat bey Engelliyim söz verdiniz 2yıl oldu 5yıldır işsizim
  • Thy personelide upgr olsun Her ay çift maaş olsun Yan ödemeler artsın Pazar mesaileri verilsin Vs vs İllaki sosyal medyadan tepki mi almak gerekiyor

Türkiye Kadın Voleybol Takımı'nın ABD uçuşunda ekonomi sınıfında seyahat etmeleri üzerine yaptıkları paylaşımlar tartışma konusu olmuştu. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, konuyla ilgili özel kalemine talimat verdiğini ve kadın milli sporcuların bundan sonraki seyahatlerinde business class uçağacağını gerekirse uçak tipini değiştireceklerini söyledi.

Bolat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Evet artık özellikle kadın sporcularımızın yurtdışı gidiş gelişlerini özel olarak takip edeceğim. Mesela 2022 yılında Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı, büyükler kategorisinde ilk kez Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Türkiye, 140 puanla takım halinde Avrupa şampiyonu oldu. Şimdi geriye dönüp bakacağım bu kadınlarımız nasıl gidip gelmişler? Yakın zamanda da bireysel şampiyon olan kadın güreşçimiz de vardı. Talimat veriyorum Özel Kalemime, tüm kadın sporcularımız milli maçlara giderken lütfen Özel Kaleme bildirin şahsen takip edeceğim, gerekirse uçak tipi değiştireceğiz ve sizi business uçuracağız!"

Bolat: "Bundan sonra tüm kadın sporcularımızı..."

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

Helal ~ 1 ay önce
Süper olmuş Ama 15 tane çumurbaşkanı uçagı duruyor New Yorka yakın vatandaşları shopping için gidiyorda bşzim sultanları almaya mı olmuçak Kimin uçakları bunlar HALKIN veriçek ve gönderiçek kim miş Bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 1 ay önce
Milli maça 45 kili gidiyorlar hangisi oturacak öne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çifte standart ~ 1 ay önce
Bedavaya ekonomi uçmak isyemiyorlarsa parasını verip buisnes uçsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ersan g ~ 1 ay önce
Milli sporculara BC upgrade yapılmalı. haklılar. Polat başkan da durumu düzelteceğini söylemiş. Ne kadar boş boş sallayan tehdit eden akıl veren var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goreve giden ~ 1 ay önce
Goreve giden Kaptanlarini da 7-10 saat ekonomide ucuruyorsun ayaktakimi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kingdom ~ 1 ay önce
Saray acilen Bu Bolatı görevden alması lazım acilen…..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ersan ~ 1 ay önce
Kingdom hazretleri öyle istedi diye mi? Geç bu işi.
gardaş ~ 1 ay önce
adamlar sevmiyor işte hala anlamadınız mı, daha nasıl belli etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy bolattt ~ 1 ay önce
Öncelikle kızlar sayesinde ülke ilk defa voleybolda dünya 1.si oldu bu size bir şey ifade etmiyor olabilir de bu Türkiye'nin takım sporlarında ilk defa elde ettiği büyük başarı. Ayrıca thy şarkıcı bozuntusu,tarikat cemaatçi,akapeli bilmem kimi bedava upgrade ediyor,bedava bilet veriyor bedava kargo taşıyor da iş kızlara gelince niye umursamıyor? İş sosyal medyaya düşmese ve bir yerden kulak çekilmese ki kulak çekme de tribüne oynamak için, yine de çıkıp böyle konuşacak mıydın? Basın müşaviri ve sen dün tvf'yi suçluyordunuz,ticari planlama,belli sayıda upgrade hakkı falan diyordunuz ne oldu da döndünüz yine. Uçak diyelim ki zaten en büyük uçak tipi ve haliyle yer yok o zaman ne yapacaksın peki? Bir söz de tvf başkanına,madem öyle thy yer olursa upgrade ediyor,paranız mı yok gidin Lufthansa,British vs başka şirketten aktarmalı business class bilet alın onu da düşünemiyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 1 ay önce
Okçular bu başarıyı yakalasalardı yine ekonomide uçurur muydun bolat
Engelli ~ 1 ay önce
Ahmet Bolat bey Engelliyim söz verdiniz 2yıl oldu 5yıldır işsizim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 1 ay önce
Kardeşim bende engelliyim bes yıldır neyin sözü bu gir çalış bi ise işsiz bir ay gecinemem siz hazir maaş bekliyosunuz heralde
Personel ~ 1 ay önce
Thy personelide upgr olsun Her ay çift maaş olsun Yan ödemeler artsın Pazar mesaileri verilsin Vs vs İllaki sosyal medyadan tepki mi almak gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000