26 Haziran 2024, Çarşamba 14:48:17

PPG, "Dünyanın En İyi Bağımsız Lounge" Ödülünü Aldı

Plaza Premium Lounge, Skytrax World Airline Awards Ödüllerinde Üst Üste 8. Kez “Dünyanın En İyi Bağımsız Havalimanı Lounge” Ödülünü Kazandı.

Plaza Premium Group bünyesindeki Plaza Premium Lounge, dünyanın ilk bağımsız havalimanı lounge  markası olarak, geçtiğimiz günlerde Londra'da düzenlenen Skytrax World Airline Awards 2024'te  "Dünyanın En İyi Bağımsız Havalimanı Lounge" ödülüne layık görüldü. Grup, bu unvanı 2016'dan bu yana  sekizinci kez üst üste kazanarak, istikrarlı başarısını perçinlemiş oldu.

Leonardo da Vinci-Fiumicino Havalimanı (FCO) T3 Giden Yolcu terminalinde yer alan “Plaza Premium  Lounge Roma”, 2023'teki zaferinin ardından yeniden listenin ilk sırasında yer alırken, Dubai Uluslararası  Havalimanı'ndaki Plaza Premium Lounge da 5. sırada yer aldı.

Plaza Premium Group'un Kurucusu ve CEO'su Mr. Song Hoi See ödül törenindeki konuşmasında, "Bu prestijli ödülü sekiz yıl üst üste almak büyük bir onur. Yirmi altı yıl önce dünyanın ilk bağımsız  havalimanı lounge konseptini hayata geçirerek, havayolu ayrımı yapmaksızın tüm yolcuların  faydalanabileceği bir hizmet sunmaya başladık ve o günden bu yana çok uzun bir yol kat ettik. Bugün, 30  ülkede 80 uluslararası havalimanında, 250'den fazla lokasyonda faaliyet gösteriyoruz. Sadece havalimanı  lounge hizmeti sunmanın ötesine geçerek, yolcuların havalimanı deneyimlerini tüm yönleriyle 360 derece  kapsayan bir hizmet anlayışıyla hizmet veriyoruz. Seyahat modellerindeki değişimlere, yenilikçi havalimanı  hizmetlerine ve yolcu deneyimini ön plana çıkaran çeşitli hizmet seçeneklerimize odaklanarak,  hizmetlerimizi sürekli olarak geliştirmeye devam ediyoruz. Seyahatin keyifli olması gerektiğine inanıyoruz  ve sunduğumuz tüm hizmetleri, misafirlerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak sürekli olarak iyileştirmeye  çalışıyoruz. Bizleri bu ödüle layık gördükleri için Skytrax'a, tüm iş ortaklarımıza ve havacılık sektöründeki tüm  dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız. Elbette, bu ödülü misafirlerimize kusursuz hizmet sunmak  için özveri ile çalışan tüm ekip arkadaşlarımızın emeğine borçluyuz. Bu ödül, onların özverili çalışmaları ve  tutkusunun bir kanıtıdır.” dedi.

Skytrax CEO'su Edward Plaisted Dünyanın En İyi Bağımsız Havalimanı Lounge işletmecisi oldukları için Plaza  Premium Lounge'a tebriklerini iletti. Bu unvanı sekiz yıl üst üste kazanmanın harika bir başarı olduğunu  vurgulayan Plaisted, 2024'te de Dünyanın en iyi havalimanı yolcu salonunun Roma Fiumicino  Havalimanı'nda hizmet veren Plaza Premium Lounge olduğunu belirtti. Dünyanın en bilinen havalimanı  lounge işletmecisi olarak, Plaza Premium Group yönetiminin ve bu başarının arkasındaki tüm ekibin  müşterilerden gelen bu yüksek takdirle gurur duyması gerektiğini sözlerine ekledi.

PPG mükemmelliyetçi bakış açısı ile hizmetlerini sürdürmeye ve sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve insan  odaklılık öncelikleriyle etki alanını genişletmeye devam ediyor. Grup, seyahat edenler için değer  yaratmaya devam ederken, temel misyonu olan 'seyahati daha iyi hale getirmek' ilkesine sadık kalıyor.

Plaza Premium Lounge – İtalya Leonardo da Vinci-Fiumicino Havalimanı’nda, Roma'nın antik Roma  mimarisinden esinlenerek tasarlanmış salonuyla misafirlerine Roma'yı keşfetme fırsatı sunuyor. Misafirler,  salonda dinlenirken seçkin yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarabilir ve aynı zamanda salondaki ücretsiz Wi Fi ve şarj istasyonları ile işlerini takip edebilirler.

Salon, uçuşu öncesi dinlenmek isteyen, iş  seyahati yapan ve aileler düşünülerek özel olarak  tasarlanmış deneyimler sunmaktadır.
Aerobar’da misafirlere tüm gün boyunca geniş  içecek seçenekleri sunulmaktadır.

Plaza Premium Lounge Dubai, konforlu oturma alanları, kişiselleştirilmiş hizmet sunan dört özel aile süiti,  sigara içme odaları, duş imkanları, dinlenme alanları, geniş içecek seçenekleri sunan 'Aerobar' ve Arap,  Asya ve uluslararası mutfaklardan seçkin yemekler sunan mutfak istasyonları ile hizmet vermektedir.
 

PPG, "Dünyanın En İyi Bağımsız Lounge" Ödülünü Aldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000