11 Mayıs 2024, Cumartesi 12:36:15

THY'de işten çıkarılan kabin memuru sinir krizi geçirdi!

Türk Hava Yolları'nın sorgusuz sualsiz işten çıkarmalarına vicdanları yaralayan bir yenisi daha eklendi.
  • TGS gözü doymaz zombiler burda kurban parası istiyor
  • Keske Mehmet Simsek atilsa en cok hakeden o bence
  • Menderes neden atilmis bilen varmi; adam baskan lik dahil yapti!
  • Dersi veren " Capt." Niçün yazının içeriğinde TÜRKÇE karakter kullanmadın ❓ Memleketin bitmez çilesi "aydın "geçinen okumuş karacahiiller.
  • 15 senedir Thy deyim.tecrubelerime göre kolay kolay sebepsiz işten atma görmedim. %99 da geçerli bir sebep vardı.
  • Arkadaşlar biliyorum, bakmakla yükümlü aileniz var ama size değer verilmeyen, sizi bunalıma sürekleyen yerde durmaktansa biraz da şikayet etmek yerine standartlarınızdan ödün verip başka iş bulun! Ben geçen yıl tazminatımı yöneticiliğimi yakıp çıktım. Daha az maaşla başka iş buldum. Şirkette gruplar eskiden muhalif vs gibi adlandırılırdı şimdi muhalifleri temizlediler, birbirleriyle uğraşıyorlar, gruplar gittikçe marjinalleşiyor, gerilla savaşına döndü ortalık, taraf değilseniz bertaraf oluyorsunuz. Ben muhalif de değildim, onlardan da, kendi halimde bir çalışandım. Türk adı taşıyor diye hizmet ettim şirkete. Tek motivasyonum buydu, milliyetçi birisiyim. O dönem işler karıştığı için referanssız yönetici oldum, sonrasında işleri topladık, yöneticiliği bırakmam için baskı yapıldı, istifa verdim. Standartlarım biraz düşse de kafam rahatladı, hayatın tadına vardım. Kimseyi teşvik etmiyorum ama artık İNTİHARI düşünen biriydim orada, uzun süredir çalışıyordum öyle 3-5 yıllık adam değildim.
  • Yaklaşık 2 yıl önce işten çıkarıldım, sehir dışına göreve gönderilmişti belki de ekibin içerisinde en iyi çalışan bendim. giriş föyüne imza atıp otelde yatanlar mi dersiniz, kafasına göre görev yerine gidenler mi dersiniz, eften puftan sebeplerle ise gelmeyenler mi dersiniz dedim ben hepsinden kendimi izole edeceğim adan gibi işime gidip dinlenme zamanında dinlenecegim yani bir personel başarıyla dönecekse oda benim dedim ama. O kadar vasıfsız insanlarla dolu ki orası bunlar kıdem almış gerek postanbaşı olsun gerek şef olsun hiç bir iş yapmayıp elinde telsizle dolaşan bir çok insan var işlerini iyi yapanları görüp onure edecekleri yerde iyi yapanı itibarsızlastirip işini savsaklayan sahiplenmeyen iki gerekirse üç kişiyi o işin başına verip idare ediyorlar tabiri caizse. Çok şey varda neyse...
  • Güneşi bekliyoruz, çıktı mı bütün kardeşleri ısıtacak. Herkese şimdiden bol güneşler.
  • TGSYE KURBAN PARASI VERILECEK MI
  • Thy de çalışıp biz dükkan sahibiyiz diyenler şirket senin babanın malımı sen kimsin tek kalemde kapımın önüne koyarlar fazla kasılmayın bence sakat kalırsınız

Türk Hava Yolları'nın sorgusuz sualsiz işten çıkarmalarına vicdanları yaralayan bir yenisi daha eklendi.

Son günlerde 100'ün üzerinde personeli birim farketmeksizin işten çıkaran ve hiçbir gerekçe göstermeyen Türk Hava Yolları yönetimi, bu faaliyete ara vermeksizin devam ediyor. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 20 yılı aşkın bir süredir THY'de kabin memuru olarak görev yapan bir personel uçuş sonrası İnsan Kaynakları'na çağrılarak işten çıkarıldığı tebliğ edildi. Gerekçe gösterilmeyen kabin memuru burada sinir krizi geçirdi. Dışarı çıkarılan kabin memuru soluğu Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü önünde aldı.

GÖZALTINA ALDIRDILAR!

Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü önünde adeta feryat eden kabin memuru işten çıkarılmasına tepki göstererek Genel Müdürlük önünde saatlerce oturdu. Yönetimin polis çağırarak gözaltına aldırdığı kabin memurunun bu yolla oradan uzaklaştırıldığı öğrenildi.

©AirportHaber

THY'de işten çıkarılan kabin memuru sinir krizi geçirdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (156)

Bi bitmediniz ~ 1 ay önce
TGS gözü doymaz zombiler burda kurban parası istiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keske ~ 2 ay önce
Keske Mehmet Simsek atilsa en cok hakeden o bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden atilmis ~ 2 ay önce
Menderes neden atilmis bilen varmi; adam baskan lik dahil yapti!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRKÇE ~ 2 ay önce
Dersi veren " Capt." Niçün yazının içeriğinde TÜRKÇE karakter kullanmadın ❓ Memleketin bitmez çilesi "aydın "geçinen okumuş karacahiiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep ~ 2 ay önce
15 senedir Thy deyim.tecrubelerime göre kolay kolay sebepsiz işten atma görmedim. %99 da geçerli bir sebep vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yenibiriş ~ 2 ay önce
Arkadaşlar biliyorum, bakmakla yükümlü aileniz var ama size değer verilmeyen, sizi bunalıma sürekleyen yerde durmaktansa biraz da şikayet etmek yerine standartlarınızdan ödün verip başka iş bulun! Ben geçen yıl tazminatımı yöneticiliğimi yakıp çıktım. Daha az maaşla başka iş buldum. Şirkette gruplar eskiden muhalif vs gibi adlandırılırdı şimdi muhalifleri temizlediler, birbirleriyle uğraşıyorlar, gruplar gittikçe marjinalleşiyor, gerilla savaşına döndü ortalık, taraf değilseniz bertaraf oluyorsunuz. Ben muhalif de değildim, onlardan da, kendi halimde bir çalışandım. Türk adı taşıyor diye hizmet ettim şirkete. Tek motivasyonum buydu, milliyetçi birisiyim. O dönem işler karıştığı için referanssız yönetici oldum, sonrasında işleri topladık, yöneticiliği bırakmam için baskı yapıldı, istifa verdim. Standartlarım biraz düşse de kafam rahatladı, hayatın tadına vardım. Kimseyi teşvik etmiyorum ama artık İNTİHARI düşünen biriydim orada, uzun süredir çalışıyordum öyle 3-5 yıllık adam değildim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak ~ 2 ay önce
Adamsın,senin gibi yöneticilerle çalışmak isterdim Allah işini rast getirsin,bu capsizlari bertaraf etsin amin
Tgs ~ 2 ay önce
Yaklaşık 2 yıl önce işten çıkarıldım, sehir dışına göreve gönderilmişti belki de ekibin içerisinde en iyi çalışan bendim. giriş föyüne imza atıp otelde yatanlar mi dersiniz, kafasına göre görev yerine gidenler mi dersiniz, eften puftan sebeplerle ise gelmeyenler mi dersiniz dedim ben hepsinden kendimi izole edeceğim adan gibi işime gidip dinlenme zamanında dinlenecegim yani bir personel başarıyla dönecekse oda benim dedim ama. O kadar vasıfsız insanlarla dolu ki orası bunlar kıdem almış gerek postanbaşı olsun gerek şef olsun hiç bir iş yapmayıp elinde telsizle dolaşan bir çok insan var işlerini iyi yapanları görüp onure edecekleri yerde iyi yapanı itibarsızlastirip işini savsaklayan sahiplenmeyen iki gerekirse üç kişiyi o işin başına verip idare ediyorlar tabiri caizse. Çok şey varda neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha solmamis cicek ~ 2 ay önce
Güneşi bekliyoruz, çıktı mı bütün kardeşleri ısıtacak. Herkese şimdiden bol güneşler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hesapmakineli casio ~ 2 ay önce
TGSYE KURBAN PARASI VERILECEK MI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HV PLT kur.alb. ~ 2 ay önce
THY yönetimi sil baştan değişmeli ..tek çözüm ...
Yok ~ 1 ay önce
Vermicek diyorlar
Bazılarını görüyorum ~ 2 ay önce
Thy de çalışıp biz dükkan sahibiyiz diyenler şirket senin babanın malımı sen kimsin tek kalemde kapımın önüne koyarlar fazla kasılmayın bence sakat kalırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000