09 Haziran 2024, Pazar 13:54:11

Ahmet Bolat; 'Uçaklarımızda bedava internet olacak'

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, CNN International'a konuştu. Bolat, iki yıl içinde tüm yolcularının bedava ve hızlı internete sahip olacağını söyledi.
  • Bagaj hizmetleri kordunasyon müdürlüğüde çok torpili var d ekibi şefleri çok uğraşıyor insanlarla özellikle şef Erdal er insan değil bunlar oldu sürece ak partiye oy veren olmaz bunlar yiyor tgsyi sanki babasının şirketi cimerede yazicam sizi şikayet edicem sizi akşama kadar yatıyorlar şutta şefler ondan sonra 60bin 70bn alirlar haram sikkim olsun inşallah benim hakkım haram olsun inşallah
  • Ayy canım şirketim çok tenks
  • WHEN WILL YOU MAKE A STATEMENT ABOUT THE FRIENDS YOU HAVE UNFAIRLY DISMISSED?
  • Seni o makama torpille getiren kimseye ihtiyacımız yok,dünya bizi kıskanıyor,şöyle büyüdük,böyle geliştik falan diyordu sen de bilmem nereden şu kadar turist gelecek falan diyorsun. Masalı bırak da thy'de ayyuka çıkmış dümenleri nasıl düzelteceksin,haksızlık,torpil, kanun tanımamazlığı,tarikat,cemaatlerin pasta savaşını nasıl engelleyeceksin,yargıtay'ın onadığı kararı ne zaman uygulayacaksın onları anlat. Airport haber'i siyasi güçle sansürletmeni de unutmayacağız merak etme feto okulunda hocalık yaptığını saklayan zat !
  • Şu an aslında bedava internet hizmeti veriliyor. Ücretsiz miles & smiles üyesi olup mesajlaşma paketi alabiliyorsunuz. Sadece mesaj atabilinir diyor ama 15-20 saniye beklerseniz resim de gidiyor. Hatta WiFi arama üzerinden sms atıp telefonla arama da yapabiliyorsunuz.
  • Sn.Kıdık TGS Ramp biriminde özellikle C ve D ekiplerinde sürekli mobing yapılıyor. Yapılan bu mobingler neticesinde son bir ayda yaşanan uçak kazaları bu iki ekipte. Bu mobing olaylarını gündeme taşımanızı istiyoruz. Bizleri hayatımızdan bezdirdiler.
  • Bizden kestiğin pazar mesaisi, harcirahlar, el koyduğun banka promosyonları ile, ücretsiz interneti bizim hesaba yaz! Hatta bayram çikolatamı da yolculara dağıt uçağa binişte. Hala bu çikolataya tamah eden varsa onların hakkını verebilirsin tabiiki

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, CNN International'a konuştu. Bolat, iki yıl içinde tüm yolcularının bedava ve hızlı internete sahip olacağını söyledi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, CNN International'a öncelikli hedeflerini anlattı. "Şu anda asıl odaklandığımız şey Türk Hava Yolları'nın sürdürülebilirliği. Çünkü büyümeyi sürdürmek için kâr etmek gerekiyor. Yani değerli yolcuların peşindeyiz. Demek istediğim Türkiye'ye gelen yolcular. Böylece 11 ülke belirledik; ABD, Kanada, Meksika ve Endonezya, Malezya, Japonya, Kore, Çin, Tayvan ve Avustralya. Biz de bu ülkelerden 10 milyon turist çekiyoruz ve bu yolcular kişi başı ortalama 3 bin dolar Türkiye'ye getiriyor" dedi.

CNN International'dan Richard Quest'e konuşan Ahmet Bolat, Avrupa'nın en yoğun havalimanlarından olan İstanbul Havalimanı'na daha fazla döviz getiren turist getirmeyi amaçladıklarını söyledi. "Uçaktaki koltukların dolu olması gerekiyor ama bu yolcunun değer kattığından emin olmalısınız. İnsanları birbirine bağlayacağız. İstanbul Havalimanı'na gelen her yolcuyu, gideceği yere ortalama 2 buçuk saatten daha az bir sürede ulaştırabiliyoruz ama insanlara bakın. Dünyada bulamadığınız şeyleri; kültür, tarih ve gastronomiyi İstanbul'da bulabileceklerini söylüyoruz" diye konuştu.

Karlılık oranlarıyla ilgili soruya da yanıt veren Bolat, yolcuların yakında ücretsiz internete girebileceğini dile getirdi. "Geçen yıl daha iyiydi ve ama artık daha sağlıklı. Çünkü daha fazla rekabet var ve böylece kendinize bakabiliyorsunuz. Şu anda business class koltuklarımızı değiştiriyoruz ve iki yıl içinde her Türk Havayolu yolcusu bedava ama hızlı internete sahip olacak. Bu önemli. Zorluklar varsa, rekabet varsa o zaman müşteriyi memnun etmenin başka yollarını bulmaya çalışırsınız" ifadelerini kullandı.

(CnnTürk)

Ahmet Bolat; 'Uçaklarımızda bedava internet olacak'

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Tgs işçi şoför ~ 5 gün önce
Bagaj hizmetleri kordunasyon müdürlüğüde çok torpili var d ekibi şefleri çok uğraşıyor insanlarla özellikle şef Erdal er insan değil bunlar oldu sürece ak partiye oy veren olmaz bunlar yiyor tgsyi sanki babasının şirketi cimerede yazicam sizi şikayet edicem sizi akşama kadar yatıyorlar şutta şefler ondan sonra 60bin 70bn alirlar haram sikkim olsun inşallah benim hakkım haram olsun inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silikonlu aday pilot ~ 20 gün önce
Ayy canım şirketim çok tenks

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOL -AT ~ 20 gün önce
WHEN WILL YOU MAKE A STATEMENT ABOUT THE FRIENDS YOU HAVE UNFAIRLY DISMISSED?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bay bolattt ~ 21 gün önce
Seni o makama torpille getiren kimseye ihtiyacımız yok,dünya bizi kıskanıyor,şöyle büyüdük,böyle geliştik falan diyordu sen de bilmem nereden şu kadar turist gelecek falan diyorsun. Masalı bırak da thy'de ayyuka çıkmış dümenleri nasıl düzelteceksin,haksızlık,torpil, kanun tanımamazlığı,tarikat,cemaatlerin pasta savaşını nasıl engelleyeceksin,yargıtay'ın onadığı kararı ne zaman uygulayacaksın onları anlat. Airport haber'i siyasi güçle sansürletmeni de unutmayacağız merak etme feto okulunda hocalık yaptığını saklayan zat !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SANA SÖZ VERİYORUM BOL-AT ~ 20 gün önce
BANA YAPTIKLARINIZI SİZİN YANINIZA BIRAKMAYACAĞIM BIRAKIRSAM NAMERDİM.
ŞU ÜLKEDE ~ 20 gün önce
Bir numaralı FETÖCÜ THY yi yönetiyor.SAYIN CUMHUR BAŞKANI UMARIM bu adamı
Bedava ~ 22 gün önce
Şu an aslında bedava internet hizmeti veriliyor. Ücretsiz miles & smiles üyesi olup mesajlaşma paketi alabiliyorsunuz. Sadece mesaj atabilinir diyor ama 15-20 saniye beklerseniz resim de gidiyor. Hatta WiFi arama üzerinden sms atıp telefonla arama da yapabiliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS Emekçisi ~ 22 gün önce
Sn.Kıdık TGS Ramp biriminde özellikle C ve D ekiplerinde sürekli mobing yapılıyor. Yapılan bu mobingler neticesinde son bir ayda yaşanan uçak kazaları bu iki ekipte. Bu mobing olaylarını gündeme taşımanızı istiyoruz. Bizleri hayatımızdan bezdirdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaylar benden ~ 22 gün önce
Bizden kestiğin pazar mesaisi, harcirahlar, el koyduğun banka promosyonları ile, ücretsiz interneti bizim hesaba yaz! Hatta bayram çikolatamı da yolculara dağıt uçağa binişte. Hala bu çikolataya tamah eden varsa onların hakkını verebilirsin tabiiki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000