28 Mayıs 2024, Salı 15:25:14

Bakan Uraloğlu açıkladı; Filenin Sultanları dönüşte business uçacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2.etap müsabakaları için ABD'ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili soruları yanıtladı.
  • Ne yani ülkenin gündemi bu mu? Refahta Filistinde müslümanlar katlediliyor. Gıda kamyonları gasp edilip yapmalanıyor. Bizimkiler c/cl uçuş derdinde. İnsan bunu dile getirmekten imtina etmeli. Saygılar
  • VİP deki 747 yi versinler daha rahat ederler:)
  • milli takımdaki bu parazitlerin kesinlikle bertaraf edilmesi gerekiyor gerekirse tüm takımı kovsunlar lez.biyeninden tutun vatan hainine siyonist kim ararsan var filenin sultanları değil ülkenin belaları demek lazım
  • Ah ben olacaktım.....
  • Bolat istifa Bolat istifa
  • bakanın uğraşmak zorunda kaldığı işe bak, sporcunun gündemine bak. ne demiş zeki çevik ve ahlaklı..
  • Ekonomi uçunca birşeylerimi eksiliyor
  • Tebrikler, şimdi ebrar hanım sizi bir daha eleştirmez, çok yaranırsınız bu uçağı vererek tebrik ederim. Siz bunların eleştirisine boyun eğdiniz ya , yarın bunlar size her istediğini yaptırır, nasılsa bir kaç eleştiri de bulunurlar , üç beş Twit üç beş hikaye atarlar, her istediklerini yaptırırlar . Ben bi vatandaş olarak yazıklar olsun diyorum. Sanki babalarının hayrına gidip top oynuyorlar. Her şeyleri zaten devletten. Yazık cidden hem kemer sıkma diyoruz hemde bunlara bu kadar para harcıyoruz, ben bi tek bunları değil futbolcuları da eleştiriyorum, malesef hiç bi spor organizasyonunun türkiyeye katkısı yok. Icardiye dzekoya 10ar milyon Euro maaş, özel uçak , bunlara da aynı şekilde. Vermeyin kardeşim , sanki dünya şampiyonu olsalar halkımıza bi katkısı mı var? Voleybol takımı dünya şampiyonu olsa bana ne? Gitmesinler oynamasınlar banane yani şampiyon olsa da olmasa da paranın içinden geçiyorlar zaten banane ? Şimdi bu filenin sultanları dünya şampiyonu olsa seneye kim hatırlayacak ? Beni ilgilendirmiyor bence yollamayın para da vermeyin hem devleti hükümeti eleştirecekler hemde paranın içinden geçecekler siz de üstüne ödül verin özel uçak verin siz sanın ki sizi eleştirmeyecekler yağ bal içinde yaşayıp ülkesini eleştirenlerden bi fayda gelmez!
  • Sırf şu kız hikayesinde paylaştı diye business tahsis ediliyor yazıklar olsun, sanki vatan kurtardılar kuzey Iraktan operasyondan dönüyorlar gittiler paşalar gibi yediler içtiler gezdiler tozdular özel araçlarla, paranın içinden geçtiler , asgari ücretlinin 20 senede kazanacağını bi maçta kazandılar şimdi de dönüyorlar, giderken de dönerken de ülke gündeminin içine ettiler , devleti hükümeti eleştirip karaladılar , şimdi de ödüllendiriyoruz , bundan sonra bence bi uçak park pozisyonunda bunlar için beklesin, hatta ebrar Bodrum a veya Yunan adalarına tatile giderken de o uçakla gitsin , maşallah internette paylaşırsa bizim heykel aşıkları eleştirir, ben bi vatandaş olarak yazıklar olsun diyorum bunlara yaranılmaz bunlar gene yarın eleştirecek başka bişe bulur bunlara yaranılacagını mı sanıyorsunuz?
  • Biraz empati! Siz de ortalama 1.90 boylarında ve yogun sekılde ulkeler arası ucan milli sporcu olsanız rahat ucmak istersiniz.Burada ayıp eden sporcuların taleplerı değil, onları bu duruma dusuren Voleybol Federasyonu Ve Thy nin profesyonel ele alamamalarıdır. Boyle basıt bır konuyu bile bakan duzeyıne getirilmesi kurumların iletisim zaafının gostergesidir ve bu durum aynı zamanda sosyal medya etkili kullanıldıgında sonuc nasıl alacagın gostermistir.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2.etap müsabakaları için ABD'ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili soruları yanıtladı. Uraloğlu, "İletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonunda soruları cevapladı.

Bakan Uraloğlu, 2024 Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2.etap müsabakaları için ABD’ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili gelen soru karşısında durumu sosyal mecralardan ve haber kanallarından öğrendiğini belirtti.

Uraloğlu şunları kaydetti: "Ardından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanıyla konuştum. Kendisi bana şunu söyledi; ‘Burası Amerika uçuşu ve yaklaşık 13 saatlik bir uçuş. Bize tam 10 gün önceden haber verdiler. 10 gün önce özel bir uçak veya özel bir sefer ilave etmeksizin konuyu çözme şansımız yoktu. Geç haber verildiği için çözemedik."

Türk Hava Yolları’nın Milli takımlar ile yüzbinlerce dolarlık sponsorluk anlaşması bulunduğunu vurgulayan Bakan Uraloğlu, “Dolayısıyla böyle bir yaklaşımda olan kurum bunu esirgemeyecektir. Ancak iletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı; Filenin Sultanları dönüşte business uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Gündem bu mu ~ 1 ay önce
Ne yani ülkenin gündemi bu mu? Refahta Filistinde müslümanlar katlediliyor. Gıda kamyonları gasp edilip yapmalanıyor. Bizimkiler c/cl uçuş derdinde. İnsan bunu dile getirmekten imtina etmeli. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel uçak :) ~ 1 ay önce
VİP deki 747 yi versinler daha rahat ederler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülya ~ 4 gün önce
Sen de hasetinden kudur
kovun ~ 1 ay önce
milli takımdaki bu parazitlerin kesinlikle bertaraf edilmesi gerekiyor gerekirse tüm takımı kovsunlar lez.biyeninden tutun vatan hainine siyonist kim ararsan var filenin sultanları değil ülkenin belaları demek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOKUZLAR KAPTAN ~ 1 ay önce
Ah ben olacaktım.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolat istifa ~ 1 ay önce
Bolat istifa Bolat istifa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memleketin hali ~ 1 ay önce
bakanın uğraşmak zorunda kaldığı işe bak, sporcunun gündemine bak. ne demiş zeki çevik ve ahlaklı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne büyük dert olmuş ~ 1 ay önce
Ekonomi uçunca birşeylerimi eksiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülya ~ 4 gün önce
Asıl sana dert olmuş.diyanet başkanı lüks otellerde kalırken,audi 6 beğenmezken 2 kelam ettiniz mi
Elinizi verdiniz, şimdi sıra başka yerde ~ 1 ay önce
Tebrikler, şimdi ebrar hanım sizi bir daha eleştirmez, çok yaranırsınız bu uçağı vererek tebrik ederim. Siz bunların eleştirisine boyun eğdiniz ya , yarın bunlar size her istediğini yaptırır, nasılsa bir kaç eleştiri de bulunurlar , üç beş Twit üç beş hikaye atarlar, her istediklerini yaptırırlar . Ben bi vatandaş olarak yazıklar olsun diyorum. Sanki babalarının hayrına gidip top oynuyorlar. Her şeyleri zaten devletten. Yazık cidden hem kemer sıkma diyoruz hemde bunlara bu kadar para harcıyoruz, ben bi tek bunları değil futbolcuları da eleştiriyorum, malesef hiç bi spor organizasyonunun türkiyeye katkısı yok. Icardiye dzekoya 10ar milyon Euro maaş, özel uçak , bunlara da aynı şekilde. Vermeyin kardeşim , sanki dünya şampiyonu olsalar halkımıza bi katkısı mı var? Voleybol takımı dünya şampiyonu olsa bana ne? Gitmesinler oynamasınlar banane yani şampiyon olsa da olmasa da paranın içinden geçiyorlar zaten banane ? Şimdi bu filenin sultanları dünya şampiyonu olsa seneye kim hatırlayacak ? Beni ilgilendirmiyor bence yollamayın para da vermeyin hem devleti hükümeti eleştirecekler hemde paranın içinden geçecekler siz de üstüne ödül verin özel uçak verin siz sanın ki sizi eleştirmeyecekler yağ bal içinde yaşayıp ülkesini eleştirenlerden bi fayda gelmez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar Olsun! ~ 1 ay önce
Sırf şu kız hikayesinde paylaştı diye business tahsis ediliyor yazıklar olsun, sanki vatan kurtardılar kuzey Iraktan operasyondan dönüyorlar gittiler paşalar gibi yediler içtiler gezdiler tozdular özel araçlarla, paranın içinden geçtiler , asgari ücretlinin 20 senede kazanacağını bi maçta kazandılar şimdi de dönüyorlar, giderken de dönerken de ülke gündeminin içine ettiler , devleti hükümeti eleştirip karaladılar , şimdi de ödüllendiriyoruz , bundan sonra bence bi uçak park pozisyonunda bunlar için beklesin, hatta ebrar Bodrum a veya Yunan adalarına tatile giderken de o uçakla gitsin , maşallah internette paylaşırsa bizim heykel aşıkları eleştirir, ben bi vatandaş olarak yazıklar olsun diyorum bunlara yaranılmaz bunlar gene yarın eleştirecek başka bişe bulur bunlara yaranılacagını mı sanıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklıselim ~ 1 ay önce
Biraz empati! Siz de ortalama 1.90 boylarında ve yogun sekılde ulkeler arası ucan milli sporcu olsanız rahat ucmak istersiniz.Burada ayıp eden sporcuların taleplerı değil, onları bu duruma dusuren Voleybol Federasyonu Ve Thy nin profesyonel ele alamamalarıdır. Boyle basıt bır konuyu bile bakan duzeyıne getirilmesi kurumların iletisim zaafının gostergesidir ve bu durum aynı zamanda sosyal medya etkili kullanıldıgında sonuc nasıl alacagın gostermistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000