22 Mayıs 2024, Çarşamba 12:40:42

THY'den İBB açıklaması

Türk Hava Yolları, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir grup gazeteciyle düzenlediği İtalya gezisinin uçak kiralama yöntemiyle yapıldığını açıkladı.
  • İÂDEYİ ZİYARETTE BULUNUCAM " koçum "
  • Bu israfı önleme günlerinde Saray bir günde bir milyon Euro yani 36 milyon TL yerken , bu niye gündeme getirilmiyor.
  • Tek kelimeyle: ISRAF.
  • İBB Başkanınının o seyahatte havada güvenliğinin sağlanması için sadece Türk hava sahasında 2 adet F-16 uçağının B737’nin sağında ve solunda 2 adet F-16 uçağının havada yedek 2 adet F-16 uçağının da yerde yedek Olarak toplam 6 adet F-16 uçağı planlanmiş olabilir mi ?
  • Yarin bir gün bu insanlar hükümet değiştiğinde bizleri greve davet edecek ve o anda hiç çalışmadığım kadar çalışacağım. Gönüllü ücretsiz mesai kalacağım çünkü THY siyasetin üzerindedir ve siyasete alet edilmemelidir.
  • İktidar 22 yıldır Thy'yi çiftliğe çevirdi,babalarının şirketi gibi davrandı,devlete ait uçaklar Thy tarafından satın alındı ki maliyet de bilinmiyor,sülale boyu emirlerine girdi,her seçimde bu uçaklar akapece haksızca kullanıldı,senelerce tarikat,cemaatlere paralar,işler saçıldı,israf,devlet imkanlarıyla lüks hayat yaşama hevesi aldı yürüdü kimse ağzını açmadı ama ibb İstanbul adına önemli bir iş için uçak kiralayınca sorun oldu öyle mi? Böyle bir dönemde ibb'nin oraya bir uçak dolusu insanla gitmesi de ayrı rezillik tabii!!!

Türk Hava Yolları, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir grup gazeteciyle düzenlediği İtalya gezisinin uçak kiralama yöntemiyle yapıldığını açıkladı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada:  "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve heyetinin Roma uçuşları için tarifeli bir seferimizin tahsis edildiği yönündeki ifadelere açıklık kazandırmak isteriz. Sayın Başkan ve heyetinin Roma seyahati, tarifeli bir uçuşumuzla gerçekleşmemiş olup, Türk Hava Yollarına gelen talep üzerine Boeing-737 uçağımız kiralama yöntemiyle tahsis edilmiştir. Tarifeli bir uçuşumuzun özel bir heyete tahsis edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

 

THY'den İBB açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

savaş ~ 1 ay önce
İÂDEYİ ZİYARETTE BULUNUCAM " koçum "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan 757 ~ 1 ay önce
Bu israfı önleme günlerinde Saray bir günde bir milyon Euro yani 36 milyon TL yerken , bu niye gündeme getirilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farksiz ~ 1 ay önce
Onlardan ne farkları kaldı şimdi. Birakalim o zaman bunlar yönetmeye devam etsin bence!
Tuncay DENIZ ~ 1 ay önce
Tek kelimeyle: ISRAF.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Badem tuncay ~ 1 ay önce
Sen anladın onu.:)
Kaptan 757 ~ 1 ay önce
İBB Başkanınının o seyahatte havada güvenliğinin sağlanması için sadece Türk hava sahasında 2 adet F-16 uçağının B737’nin sağında ve solunda 2 adet F-16 uçağının havada yedek 2 adet F-16 uçağının da yerde yedek Olarak toplam 6 adet F-16 uçağı planlanmiş olabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi lennn ~ 1 ay önce
Hadi len ordan
Yetmez ama evet ~ 1 ay önce
Ayrıca deniz kuvvetlerinin uçağın rotasının izdüşümünde ilerlemesi, ve tüm askeri unsurların italyaya karadan tek sıra halinde ilerlemesi gerekir güvenlik gereği. Ve makam otomobilinin A400 ile italyaya götürülmesi gerekir
Tuncay DENIZ ~ 1 ay önce
Amcam! Birisi Devletin Cumhurbaskani, öteki siradan bir belediye baskani. Nasil olurda senin gibi yerli ve milli Süperentel aradaki farki görememis?
Kaptan 757 ~ 1 ay önce
Olabilir. Çünkü şu anda Türkiyede en değerli adam kendisi. Kuduran milyonlar var
Belediye ~ 1 ay önce
Kaptan Beledidye başlanı gezisine koruma mı olur Türkiyede 81 il var İstanbul bunlardan sadece bir tanesi. Fakat istanbul belediye başkanına tatil yakışıyor kendi söyledi
2028 ~ 1 ay önce
Yarin bir gün bu insanlar hükümet değiştiğinde bizleri greve davet edecek ve o anda hiç çalışmadığım kadar çalışacağım. Gönüllü ücretsiz mesai kalacağım çünkü THY siyasetin üzerindedir ve siyasete alet edilmemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş'a ~ 1 ay önce
Sen anladın onu :)
!!! ~ 1 ay önce
İktidar 22 yıldır Thy'yi çiftliğe çevirdi,babalarının şirketi gibi davrandı,devlete ait uçaklar Thy tarafından satın alındı ki maliyet de bilinmiyor,sülale boyu emirlerine girdi,her seçimde bu uçaklar akapece haksızca kullanıldı,senelerce tarikat,cemaatlere paralar,işler saçıldı,israf,devlet imkanlarıyla lüks hayat yaşama hevesi aldı yürüdü kimse ağzını açmadı ama ibb İstanbul adına önemli bir iş için uçak kiralayınca sorun oldu öyle mi? Böyle bir dönemde ibb'nin oraya bir uçak dolusu insanla gitmesi de ayrı rezillik tabii!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Man ~ 1 ay önce
Rezilliği başka bir rezillikle tamizlemeye kalkmak nasıl bir rezilliktir yaaa. Bu milletin bir kuruş parasını kim keyfi harcıyorsa boğazında kalır inşallah. Bu rezillik ortaya çıktıktan sonra istifa edip gitmelidir.
Vatandaş ~ 1 ay önce
Bu kadar pervasızca yorumda bulunurken,insanları ve kurumları zan altında bırakırken ifadelerini doğrulayacak yasal ,gerçek belgeleride temin ettiniz mi.Bu kadar kesin bilgi vebelgeleriniz varsa savcılıklara muracatınızı bekleriz.
Vatandaşa ~ 1 ay önce
20 yıl boyunca muhalif olanlara ve TSK mensuplarına atılan iftiralarda yasal deliller beyan edildi mi ? Uydurma deliller ile auçsuz insanlar yıllarca hapis yatırılıp sonra “pardon” denildi mi? Sizden olanlara iftira atıldığında aslan kesiliyorsunuz ancak sizden olmayanlara iftira atıldığında süt dökmüş kedi gibisiniz. “ haksızlık karşısında sussanlar dilsiz şeytandır”
Vatandaş yazana ~ 1 ay önce
Onlarca kez haberlere konu olan, mecliste soru önergesi verilen konulardan haberin yoksa uyumaya devam et buraya gelip de boşa abuk sabuk ahkam kesme daha da komik olma

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000