03 Temmuz 2024, Çarşamba 13:08:40

THY ÇALIŞANLARININ YENİ ZAM ORANI BELLİ OLDU

Türk Hava Yolları çalışanlarını yakından ilgilendiren 6 aylık enflasyon oranı açıklandı.
  • 6 aylık enflasyon dedikten sonra 8. Ayda düzeltmesi geliyor dün mü doğdunuz siz ağustos ne
  • Benim küçük maaşım da yüzde 28,4 artacak
  • Merhaba, TİS döneminde TGS'den arkadaslar keske bizim de sendikamiz olsaydi diyorlardı, sendkalı olsaydınız bizler gibi %30'un altinda zam alacaktiniz ve her ay sendika aidatı odeyecektiniz, simdi anladiniz mi sendikasz olmanin daha avantajli bir durum oldugunu.
  • Bayram mesailerinin katsayılarıyla oynandığını neden söylemiyorsun hava iş, ordan da kaybımız oldu heryerden kesinti maşallah, zammı duyan evsahibi ikinci bir %100 zamma hazırlanıyor hadi bakalım bu sefer kaç kişi davalık olacak acaba
  • anadoluda thy istasyonlarında oturdugu yerden maas devam adamlar calısmıyor devamlı sıgara molası gezıntı yazık tüm işi TGS yapıyor kardesım çekin bu insanları
  • 2 defa zam yok, 1 kere var. Ne demek maaş zammının yanında şu kadar daha alacaklar demek! Ayrıca Ağustos değil Temmuz ayı maaşlarına yansıyacak. Ağustos ayında sadece maaş fiilen alınacak. Belli ki hiç düşünülmeden çalakalem yazılmış. "6 aylık enflasyonun açıklanmasıyla birlikte THY çalışanları maaşlarının zammına ek olarak yüzde 28.4 enflasyon farkı alacak. Söz konusu zamlar Ağustos ayı maaşlarına yansıyacak.
  • Enflasyon farkı TİS'e göre 27.20, 28.4 değil
  • Yonetim de %28 enflasyon farki alacak mi :)
  • TİS'e göre ve Havaişi ardım, onlara göre +10% TUFE, +15% bilgisini nereden aldınız? Kaynak nedir?
  • iştirakler gene düşük maaşa çalışmaya devam edecek. ülkemizde devlet memurları ve thy çalışanları kadar maaş alan bir kesim daha yok.

Türk Hava Yolları çalışanlarını yakından ilgilendiren 6 aylık enflasyon oranı açıklandı. Yılın ilk 6 ayına ilişkin enflasyon rakamı yüzde 24,73 olarak belirlendi.

Türk Hava Yolları ile yetkili sendika Hava İş arasındaki imzalanan 28. dönem TİS anlaşmasıyla belirlenen zam oranları, enflasyon oranın açıklanmasıyla rakam olarak da netleşti.

Mart ayında imzalanan 28. dönem Toplu İş Sözleşmesi'nde (TİS) THY çalışanlarına 6 ay için yüzde 64 zam kararı alınmış, diğer 6 ay için de Enflasyon + Enflasyon Değerinin %15’i şeklinde imzalar atılmıştı. 

YENİ ZAM ORANI BELİRLENDİ

6 aylık enflasyonun açıklanmasıyla birlikte THY çalışanları yıl başında aldıkları maaşlarının zammına ek olarak yüzde 28.4 enflasyon farkı alacak. Söz konusu zamlar Ağustos ayı maaşlarına yansıyacak.

©AirportHaber

THY ÇALIŞANLARININ YENİ ZAM ORANI BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Komik ~ 4 gün önce
6 aylık enflasyon dedikten sonra 8. Ayda düzeltmesi geliyor dün mü doğdunuz siz ağustos ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilal ~ 4 gün önce
Benim küçük maaşım da yüzde 28,4 artacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harranlı ~ 4 gün önce
Merhaba, TİS döneminde TGS'den arkadaslar keske bizim de sendikamiz olsaydi diyorlardı, sendkalı olsaydınız bizler gibi %30'un altinda zam alacaktiniz ve her ay sendika aidatı odeyecektiniz, simdi anladiniz mi sendikasz olmanin daha avantajli bir durum oldugunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayram ~ 4 gün önce
Bayram mesailerinin katsayılarıyla oynandığını neden söylemiyorsun hava iş, ordan da kaybımız oldu heryerden kesinti maşallah, zammı duyan evsahibi ikinci bir %100 zamma hazırlanıyor hadi bakalım bu sefer kaç kişi davalık olacak acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haksız ~ 4 gün önce
anadoluda thy istasyonlarında oturdugu yerden maas devam adamlar calısmıyor devamlı sıgara molası gezıntı yazık tüm işi TGS yapıyor kardesım çekin bu insanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz Dikkat ~ 4 gün önce
2 defa zam yok, 1 kere var. Ne demek maaş zammının yanında şu kadar daha alacaklar demek! Ayrıca Ağustos değil Temmuz ayı maaşlarına yansıyacak. Ağustos ayında sadece maaş fiilen alınacak. Belli ki hiç düşünülmeden çalakalem yazılmış. "6 aylık enflasyonun açıklanmasıyla birlikte THY çalışanları maaşlarının zammına ek olarak yüzde 28.4 enflasyon farkı alacak. Söz konusu zamlar Ağustos ayı maaşlarına yansıyacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 4 gün önce
Enflasyon farkı TİS'e göre 27.20, 28.4 değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milyonluklar da %28 alacakmi ~ 5 gün önce
Yonetim de %28 enflasyon farki alacak mi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEO ~ 5 gün önce
TİS'e göre ve Havaişi ardım, onlara göre +10% TUFE, +15% bilgisini nereden aldınız? Kaynak nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iştirakler ~ 5 gün önce
iştirakler gene düşük maaşa çalışmaya devam edecek. ülkemizde devlet memurları ve thy çalışanları kadar maaş alan bir kesim daha yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istirakler? ~ 5 gün önce
%30 aldiniz bizden fazla halen ne konusuyosun bide bizden 3 ay once almaya basladiniz. Abartmasaniz mi artik. Bu arada bir cok ozel kurumsal sirkette maaslar burdan yuksek. Arastirmadan konusma.
Amir ~ 5 gün önce
Buyur kardeşim sende gir . Yıllarca oku çalış yabancı dil konuş bi fark olmasınmı ?
Xxx ~ 4 gün önce
İşinix gücünüz thy ao ya haset olmak nazar etme ne olur çalış senin de olur
K1 ~ 4 gün önce
Ya ağlama kardeş çok istiyorsan sen de gir şirkete bi ton alım var geç ingilizceyi mülakatı şuyu buyu gir ağlama!
Dalga ~ 4 gün önce
İştirakler 2 aydır %30 zamlı maaşlarını alıyor. Dalga mı geçiyorsunuz? Ortaklıktaki en az maaş zammı alan kesim TK çalışanları şu an.
Kanuni ~ 4 gün önce
Sen kendini kimlerle kıyaslıyorsun pargalı onlar İstanbul’u aldı
. ~ 4 gün önce
Yüzde 30 zam almadınız mı hem de 2 ay önceden? Sizden 2 ay sonra hem de dsha düşük oranla zam alacaklar, bu ne utanmazlık
Tss ~ 4 gün önce
Yazık bizim zam oranlarıda karıncaya verilen yem gibi bukadar uçurum olmamalı ofiste çalışıp asıl iş yapanların Bolat bey temizlikte çalışanlara çok bile diyor biz ofiste tk lılarla aynı işi yapıyoruz yıllardır sabit üç kuruş parayla sömürülüyoruz hakmı bu
Km ~ 4 gün önce
Bunların maaşı düşünce mi daha mutlu olursun ya da kendi maaşın artınca mı ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000