04 Temmuz 2024, Perşembe 12:29:28

AJet'in Rötar Çilesi Meclis Gündemine Taşındı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, AJet Havayolları’nda yaşanan uzun rötarları ve iptaller ile yaşanan mağduriyetleri Meclis’te gündeme getirdi.
  • Boyle rezil bir yolcukuk deneyimi hayatimda yasamadim. Operasyon Muduru her kimse biran once istifasini sunup evine donsun. Cunku operasyon yok, mudure de gerek yok.
  • Pilot maaşlarını düşürmüşsünüz. Büyüyünce istasyon müdürü olmak istiyoruz artık. İstasyonun bulunduğu şehirde bile olmak gerekmiyormuş.
  • Siz mecliste millet vekili olarak ne yapiyorsunuz oturmak dan baska aldiniz maasin once hakkini verin sonra yorum yapmaya baslayin

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, AJet Havayolları’nda yaşanan uzun rötarları ve iptaller ile yaşanan mağduriyetleri Meclis’te gündeme getirdi. Karasu, “Şirket yöneticileri ne yapıyor? Milyonları ceplerine indiriyor. Millet çile çekmiş, yollarda kalmış beyefendilerin umurunda bile değil!” dedi ve sorunların bir an önce giderilmesini istedi.

SİZ ANADOLU’YA DÜŞMANSINIZ!

Karasu, Meclis Genel Kurulu’nda görüşmeleri süren ve ulaştırma alanında düzenlemeler içeren Türk Sivil Havacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerine konuşma yaptı. Türk Hava Yolları’nın (THY) alt markası olarak kurulan AnadoluJet’in yaptığı rötarlar ile vatandaşı artık bezdirdiğini vurgulayan Karasu, iktidar milletvekillerine seslenirken “Havaalanlarına gidin, bakın." demiyorum çünkü aynı sorunu sizler de yaşıyorsunuz. Önce "Anadolu" ismini sildiniz, ‘AJet’ yaptınız. Niçin yaptınız kimse anlamadı, çünkü siz Anadolu’ya düşmansınız” dedi.

BEYEFENDİLERİN UMURUNDA BİLE DEĞİL

Saatlerce süren rötar ve uçuş iptallerinin vatandaşı çileden çıkardığını vurgulayan Karasu, Uçuşu iptal edilip sinir krizi geçirenlerin olduğunu, saatlerce muhatap bulamayanların olduğunu hatırlatarak şöyle dedi: 

“Çocuklar, yaşlılar AJet yüzünden perişan, cenazesi olanı var, hastası olanı var, iş görüşmesine giden var. Yandaşlarınız bile isyan ediyor. Uçuşu iptal edilip sinir krizi geçiren var, saatlerce muhatap bulamayan var. İçerden gelen bilgiler teknik sorunlar olduğunu, pilot eksiği olduğunu bildiriyor. Şirket yöneticileri ne yapıyor? Milyonları ceplerine indiriyor. Millet çile çekmiş, yollarda kalmış beyefendilerin umurunda bile değil. Nasıl olsa Bakan özel uçakla geziyor”

BİR AN ÖNCE SON VERİN

Karasu, yetkilileri uyararak “Bir an önce liyakatli isimleri bu firmaların başına getirin, ülkenin en önemli markalarının bu şekilde rezil olmasına, vatandaşlarımızın çile çekmesine bir son verin” dedi.

 

AJet'in Rötar Çilesi Meclis Gündemine Taşındı

Yorumlar

Ajet yonetimine ~ 3 gün önce
Boyle rezil bir yolcukuk deneyimi hayatimda yasamadim. Operasyon Muduru her kimse biran once istifasini sunup evine donsun. Cunku operasyon yok, mudure de gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot maaşı ~ 4 gün önce
Pilot maaşlarını düşürmüşsünüz. Büyüyünce istasyon müdürü olmak istiyoruz artık. İstasyonun bulunduğu şehirde bile olmak gerekmiyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru olmak ~ 4 gün önce
Siz mecliste millet vekili olarak ne yapiyorsunuz oturmak dan baska aldiniz maasin once hakkini verin sonra yorum yapmaya baslayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru olmak'a ~ 3 gün önce
Adam yaşanan sorunları,sorumluları mecliste açıklıyor daha ne yapsın ? Sen ülkedeki herşeyin sorumlusu iktidara laf söyle...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000